|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoče noseča?
12.7.2005 17:04:08   
kalaxy
Pozdravljene,

že kar nekaj časa spremljam ta forum. Odločila sem se, da se vam tudi sama javim. S partnerjem se trudiva že dobro leto, da bi zanosila. Zaenkrat še nisva imela te sreče.
Ta mesec mi pa tetka rdečka zamuja že dobre 4 dni.Problem pa je, da me v trebuhu včasih zvija in čutim špikanje v jajčniku, kot za menstruacijo.Tudi križ me je začel boleti.
Ali je možno, da sem kljub temu noseča?
Testa zaenkrat še nisem naredila, ker se bojim ponovnega razočaranja.

Ali ima mogoče katera od vas izkušnje s tem?

Hvala vsem za odgovore.

kalaxy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mogoče noseča?
12.7.2005 17:11:52   
KA79
Živijo kalaxy

Jaz sem bila ravno včeraj pri ginekologu in je potrdil mojo nosečnost 7-8 tednov. Tudi jaz na začetku nisem bila prepričana, ali sem noseča ali ne, ker sem vsak dan imela znake kot da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo. Ščipalo me je v trebuhu in po jajčnikih, tudi kaka kaplja krvi se je našla, no ampak kljub temu sem bila oz. sem noseča :bravo:. Mislim, da je najbolje, da še kakšen dan počakaš in potem opraviš test. Jaz sem ga opravia šele, ko mi je zamujala 14 dni, ker si nisem upala prej, da ne bi bila razočarana.

lep dan ti želim

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mogoče noseča?
12.7.2005 17:19:40   
kalaxy
Hvala KA79. Čestitam za tvojo nosečnost.:bravo:
Se bom držala tvojega nasveta in še malo počakala.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mogoče noseča?
12.7.2005 19:39:53   
kiky
pozdravček,..

tudi meni tokrat po letu in pol truda in upanja na malo pikico , zamuja 4 dni pa se ne upam po test saj se pol prec pokaže :hudicek: imam pa same neke čudne znake,..nič kaj mi ni do hrane, kr neki se mi spi pa zelo sem zaspana da o sitnobi ne govorimo,.imam tudi rahle bolečine v jajčnikih, tko da počakam še dan ali dva in test bo pokazal svoje držim pesti za naju,..in seveda še za vse ki ta mesec ne čakajo :hudicek:,

pozdravček,..:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mogoče noseča?
12.7.2005 19:44:45   
kalaxy
upam, da je uspelo.
Pr meni je pa ravno obratno, imam kar apetit in tudi meni se spi.Ampak počakajmo še nekaj dni.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mogoče noseča?
12.7.2005 20:40:43   
metuljček
upam da si in držim pestke, da ti je uspelo:duda:.
Jaz pa bi jo morala danes dobit pa nič in tudi mene je nekaj špikalo v jajčnikih pa me do zdaj še nikoli ni... le kaj to pomeni pa do hrane mi tudi ni toliko, ker ponavadi pred :hudicek: spraznim skoraj cel hladilnik:)-:)-:)-

:sloncek::sloncek:upam da se nam je posrečilo:sloncek::sloncek:
:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mogoče noseča?
12.7.2005 20:43:30   
Kalina
jst sm pa misnla da sam mene tko spika v spodnjem delu trebuha, ker meni zamuja 14 dni in me skor nonstop spika dol, pa tak cudn feeling je, sploh pa k kej delam al pa k lezim!

jooooj, komaj cakam cetrtek (testiranje) :sloncek:

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mogoče noseča?
12.7.2005 22:00:49   
petka
Ne morem verjet punce!!!!

Tudi meni se dogaja enako!
Zamuja 2 dni, špika pa že dober teden, joške me nič ne bolijo samo povečale so se (prej so me vedno takooo bolele za znoret) :zmeden:

pa si tut ne upam delat testa....

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mogoče noseča?
13.7.2005 7:56:12   
Anonimen
:bravo: po mojem si :nosecka:, tudi mene je špikalo..danes sem v 26 t...:zaspan:

(odgovor članu kalaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   mogoče noseča?
13.7.2005 8:28:47   
kiky
:

((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

tolko upanja ,in ponovno razočaranje.,,,,, gospa :hudicek:,se je danes spet pokazala,....

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mogoče noseča?
13.7.2005 8:59:29   
petka
Ja, zgleda, da si imela znake od velike želje...:(
meni se je to dogajalo ta prvi mesec.

Ampak sedaj pa tolk fajn špika, da res ne more bit plod moje domišljije, razen seveda če gre za vnetje.

Ampak Kiky, za obe pride 9nebesa

No, jaz pa še sporočim al pride tetka:hudicek: al bo :nosecka:

joj žički živčki...:zmeden2:

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mogoče noseča?
13.7.2005 13:09:00   
kalaxy
no drage moje, moja :hudicek:je tud pravkar prišla.
spet v nov boj.
:((:((:((:((

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!