Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 10:25:27
|
|
|
|
Oceania
|
Kaj pa če si omisliš nalivno pero?
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 10:27:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ga imam, vendar nujno potrebujem kemični svinčnik. Čez nalivno pero ne morem potegniti z markerjem, ker vse spacka.
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 11:12:51
|
|
|
|
Ajvy
|
Zelo težko ga najdeš..se mi zdi ,da če enkrat malo veš napišeš...vsi packajo....PIlot se je zaenkrat izkazal.. KAj pa Parker...si poskusila?
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 11:14:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kaj pa Parker...si poskusila? Sem, ampak ne vem, kateri model . Kakorkoli že - packal je.
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 11:32:54
|
|
|
|
Oceania
|
Kerensa a si prepričana, da je problem v svinčniku?
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 11:34:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Poleg tega, da "ne packa", bi morala dodati še, da ne packa "na povoščenem oz. gladkem papirju".
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:16:13
|
|
|
|
čebelica01
|
pejt v dzs pa kar začni pisat, pa sprobaj vsakega , boš menda našla najbolj primernega
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Parker.
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:34:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 pejt v dzs pa kar začni pisat, pa sprobaj vsakega , boš menda našla najbolj primernega Sem že (v Leonardu), ampak tam vsi lepo pišejo, doma pa vsi packajo. IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Parker Ja, že, ampak kateri?
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:37:32
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 pejt v dzs pa kar začni pisat, pa sprobaj vsakega , boš menda našla najbolj primernega Sem že (v Leonardu), ampak tam vsi lepo pišejo, doma pa vsi packajo. IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Parker Ja, že, ampak kateri? pol pa kupi drugi papir
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:38:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 pol pa kupi drugi papir Ne morem. Potem bi morala zamenjati cel svoj planner, do tega mi pa ni, ker sem komaj našla takšnega, ki mi ustreza in mi je full všeč (ClaireFontaine).
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:40:26
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 pol pa kupi drugi papir Ne morem. Potem bi morala zamenjati cel svoj planner, do tega mi pa ni, ker sem komaj našla takšnega, ki mi ustreza in mi je full všeč (ClaireFontaine). uff si preveč zahtevna . pol pa si kupi zlati kuli , mogoče bo pa ta pravi . ne curlja in ne packa
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:42:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ne curlja in ne packa Katera reklama je bila že to?
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 pol pa kupi drugi papir Ne morem. Potem bi morala zamenjati cel svoj planner, do tega mi pa ni, ker sem komaj našla takšnega, ki mi ustreza in mi je full všeč (ClaireFontaine). uff si preveč zahtevna . pol pa si kupi zlati kuli , mogoče bo pa ta pravi . ne curlja in ne packa Na gladek papir pišejo dobro svinčniki za "graviranje"-ne reče se tako, ampak se ne morem spomniti pravega izraza. V Mladinski knjigi jih imajo.
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:44:18
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ne curlja in ne packa Katera reklama je bila že to? ti sploh ne vem kera samo to mi je prišlo na misel
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ne curlja in ne packa Katera reklama je bila že to? ti sploh ne vem kera samo to mi je prišlo na misel Jub.
|
|
|
|
RE: Kemični svinčnik, ki ne packa 11.4.2010 12:45:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka svinčniki za "graviranje" Upam, da kemični.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......