|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IMN?
10.4.2010 10:10:06   
Anonimen
Kakšni so znaki IMN?

Punca se je pred dvemi leti razšla s fantom, prekinila s KT. V teh dveh letih ni imela sp.odnosov. Pred kakšnim mesecem sta s fantom začela nazaj, najprej ji je M zamujala.

Ko je user posted image  prišla, je bila zelo boleča, danes praktično ne more vstat, predvčerjašnim je omedlela od bolečin, bruhala, jokala,...

Ne vem pa kako močna je krvavitev, včeraj je nisem spraševala, ker je ni bolelo. Sedaj drema, jo bom pustila pri miru, kasneje jo bom pa tako mogla peljat v Celje.

A je možno da je IMN? Al kaj je lahko to???

Nikoli ni imela bolečih menstruacij, res mi ni jasno. A je možno da zato, ker toliko časa ni imela spolnih odnosov? Al kaj bi lahko to blo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IMN?
10.4.2010 14:15:53   
sonček85
prvo je najprej možno to da so bolečine prisotne zaradi 2 letne prekinitve spolnih odnosov.Dve leti je kar dolga doba in je to tako kot da bi imela prvič spolni odnos.
Lahko pa da je tudi kaj druga,jaz bi šla se res pokazat h G in da ona poda svoje strokovno mnenje in jo pregleda.

Srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IMN?
15.4.2010 22:20:02   
Anonimen
anonimna, kaj je s kolegico??

upam da je vse vredu, mislim pa da je za take hude bolečine možna tudi t.i. endiometroza (ali nekaj takega), ko se pojavljajo žarišča sluznice kje drugje razen na stenah maternice ali pa morda kakšno vnetje.

Sama sem imela enkrat podoben primer: neverjetno močno menstruacijo in zelo bolečo, izločale so se mi po kepe tkiva-kot nekakšna koprena. po tistem sem razmišljala o morebitnem spontanem splavu, ampak sedaj vem (imela sem to smolo, da sem videla "izloček" ko je splavila sestra) da zgleda SS bistveno drugače.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?