|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Help-Picasa 3
9.4.2010 11:59:20   
Rožica I
Ni mi jasno, zakaj nonstop "izboljšujejo" zadeve, saj mi z neprestanimi spremembami samo kradejo čas in uničujejo živce user posted image ! Ravno vse obvladam, pa z.a.j.e.b.e.j.o. in vse spremenijo in user posted image user posted image user posted image ...

Skartka, zakaj ne morem naložit slik iz fotoaparata na računalnik preko USB- kabla? Delam vse tako, kot sem prej in je šlo normalno in vedno- sedaj pa že par dni NE!

Anybody user posted image ?

Hvala!

ROŽICA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Help-Picasa 3
9.4.2010 12:14:15   
Felicita
pr tem pa picasa ja nima nič? user posted image

poglej če ti računalnik sploh zazna fotoaparat - pejt v moj računalnik in poglej če ga maš med 'removable devices' (ne vem kako je to v slovenščini), potem pa odpri mape in poglej če so slike notr... če to dela, potem možno da maš dejansko v picasi kake nastavitve zborkane, ampak še vedno - sama picasa nima pri povezavi foto-računalnik NIČ.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2010 12:20:48   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ni mi jasno, zakaj nonstop "izboljšujejo" zadeve, saj mi z neprestanimi spremembami samo kradejo čas in uničujejo živce user posted image ! Ravno vse obvladam, pa z.a.j.e.b.e.j.o. in vse spremenijo in user posted image user posted image user posted image ...

Skartka, zakaj ne morem naložit slik iz fotoaparata na računalnik preko USB- kabla? Delam vse tako, kot sem prej in je šlo normalno in vedno- sedaj pa že par dni NE!

Anybody user posted image ?

Hvala!

moras instalirat najprej fotoaparata na racunalnik pa ce se takrat ne bo je sigurno problem z usb tista vticnica v racunalnik meni je zanc strela udarila in so mi vse uhode crknile

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2010 12:25:11   
Rožica I
Vse mi štima, računalnik zazna fotoaparat, slike se naložijo, ampak se ne shranijo. In Picasa ima dosti pri tem, ker pred mesecem dni, ko sem nalagala fotke gor, mi jih je sproti kazalo in sem jih lahko sproti shranjevala, sedaj pa mi pokaže samo prvo fotko in potem moram čakat, da se jih 1048 naloži in potem pri shranjevanju piše, da je prišlo do napake user posted image ?!
Sistem, ki je bil prej, je pri meni normalno funkcioniral, sedaj pač ne user posted image .

Hvala vseeno, punci user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.4.2010 12:26:04 >

ROŽICA

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2010 12:32:59   
Felicita
kero napako ti pa javi? prov kaj ti napiše oz. šifra napake?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2010 13:31:33   
majch
pa imaš dovolj prostora na disku?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2010 14:01:06   
Rožica I
Klinc...pa sem vseeno zrihtala user posted image ! Izbrisala sem neko fotko na fotoaparatu in je šlo vse gor. Hec pa je, da na stari Picasi pa sem lahko to fotko shranla- tako da mi sicer ni jasno, kako in zakaj- ampak sedaj vsaj funkcionira tako, kot je treba.

Hvala vsem za odziv user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.