|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč.
12.7.2005 7:02:44   
chips
Joj kaj naj naredim,oz. s čim si naj pomagam spodaj me vse peče....
A bi morala it k G. da me pogleda in da kakšno kremo???:zmeden:
In kako ste kaj drugače??
Mene že 2 dni dajejo v trebuhu neki krči in istočasno me boli tudi križ.Nevem kaj bi bilo to???
Pa v noge so me začele tako boleti,da je joj,tudi v nogah me ponoči grabijo krči.
Joj,joj še ta teden in potem za 14 dni na dopust.Komaj čakam!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč.
12.7.2005 7:14:53   
Tiamo
Za prvo pomoč si lahko daš obkladek iz navadnega jogurta. Jaz ponavadi vzmamem malo vate in gor vtrem žličko jogurta.

Drugače pa le k G :kuza:

LP Tia74

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč.
12.7.2005 7:21:27   
Marogica
Meni pomaga tampon, namočen v navadni jogurt. Za zunanji del pa sem smela med nosečnostjo uporabljati kremo Canesteen, ker mi jogurt ni pomagal.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč.
12.7.2005 7:47:10   
Anonimen
Primanjkuje ti magnezija, zato imaš krče v nogah. Pij donat, ali pa v lekarni kupi Magnesol (mislim, da se tako imenuje)

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč.
12.7.2005 9:41:42   
SaaS
Proti krčem sem jaz pila šumeče tablete magnezij in kalcij. So mi pa svetovali, da ne skupaj, ker je slabša absorbcija. Zjutraj sem pila magnezij, zvečer kalcij. In je pomagalo, krči so se nehali. Sicer pa kakšne take stvari znajo svetovati kar v lekarni..

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč.
12.7.2005 10:32:54   
tina104
Proti pekočemu občutku spodaj lahko poskusiš z jogurtom ali pa Multi gyn gelom ali mazilom Canesten. Meni sicer to ni dosti pomagalo (me je v glavnem srbelo), tako da sem na naslednjem pregledu pri G omenila težavo in mi je dala neke vaginalete.

Glede krčev v trebuhu je meni pomagal počitek. Bolečine v križu niso nič nenavadnega v nosečnosti, kaj pomaga še nisem ugotovila - mene en dan boli, pa naslednji ne, pa...

Glede krčev v nogah - tudi jaz sem si kupila šumeče tablete magbnezija in kalcija, pa mi to res pomaga.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč.
12.7.2005 12:44:23   
lenika
Jaz bi ti pa glede na to, da greš za 14 dni na dopust svetovala, da greš prej še h G na en pregled, da boš bolj mirna.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?