Mirna*
|
Tudi jaz sem dala skozi oba testa, oba sem delala zjutraj in sem bila tesca. Niti pila nisem. Gineko.mi je rekla, naj bom tesca, da tudi piti ne vode, ker potem razredci in ne pokaze realnega rezultata. Ker imas uro sele ob 12, bo kar tezka. Mislim pa, da skoraj ne smes jesti, meni so rekli, da niti piti ne: vsaj na drugem testu, ki je ubitacen, saj ti najprej vzamejo kri, nato spijes glukozo, cez eno uro spet kri in tako se ponovi se 2 - krat. Jaz sem bila cisto fuc in ko sem zadnjic dala kri, sem mislila, da bom padla skup. Pozanimaj se prej, saj lahko zjutraj poklices v laboratorij. Drugace pa sem imela 1.test pozitiven, 2. pa cisto normalne vrednosti sladkorja. Pa se nasvet: Ugotovila sem, da je tisti dan, preden gres dat vodo v laboratorij, treba veliko piti, pa je rezultat povsem ok. Dovolj je, da tik preden das vodo, spijes pol litra vode. Jaz zaradi strahu, da bom ponovno imela prevec glukoze, spijem tisti dan prej res precej vode, pa se malo pazim, kaj pojem. Prej pa nisem nikoli gledala, kaj sem prej jedla, pila, nic. Pusenjak pravi, da lahko pri nosecnici ze en sam zvecilni gumi povzroci prevec glukoze v urinu, si mores misliti? Veliko srece jutri, lp, A
|