Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem trafike 3-2 (s.p.) 1.4.2010 21:57:48
|
|
|
|
pika_27
|
Adelina, tudi sama se zanimam za najem trafike 3dva :). Vendar kolikor sem se pozanimala, so zelo skopi z informacijami, celo veže jih neka vrsta molčečnosti, zato dvomim, da ti bo kdo odgovoril... čeprav bi tudi meni prav prišel kakšen nasvet.
|
|
|
|
RE: Najem trafike 3-2 (s.p.) 1.4.2010 22:23:57
|
|
|
|
poli*
|
V mojem mestu sta se najmanj 2 najemnika zamenjala v zelo kratkem času, sedaj pa so jo dokončno zaprli... predvidevam, da je bil zaslužek slab.
|
|
|
|
RE: Najem trafike 3-2 (s.p.) 2.4.2010 20:33:08
|
|
|
|
neli08
|
Jaz sem pa včasih mal delala, pa je bla šefica zmerej slabe volje ko je dobila denar. Odgovornih pa tudi blizu ni, kot da se izogibajo stika z delavkami. Jaz menim, da kle ni vse OK. Sicer samo delo pa ni napačno.
< Sporočilo je popravil neli08 -- 2.4.2010 20:34:31 >
|
|
|
|
RE: Najem trafike 3-2 (s.p.) 12.4.2010 19:00:26
|
|
|
|
sergy
|
Nikar
|
|
|
|
RE: Najem trafike 3-2 (s.p.) 12.4.2010 21:37:46
|
|
|
|
petra2a
|
Jaz osebno poznam dve osebi, kateri bosta v kartkem vrnili franšizo nazaj (za eno sem 100%), ker so pogoji dela katastrofalni, delajo po 10-12 ur za 350€/mesec, na dopust težko, da o blniški niti ne govorimo, ker baje vosrvo ne odobrava zamenjave in kaj recimo storiti, če zboliš? Dvakrat premislita, da ne bosta postali sužnji. Ker DELATI boste morali tako, kot bodo gospoda želela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?