|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 12:45:50   
Pisk
Imam problem katerega bom počasi morala rešiti predno gre naša hčerkica v vrtec.
Hčerkica ( 9 mesecev ) spi dopoldan in popoldan po 1 uro in ker je bil v zečetku velik problem jo navaditi, da bo vsaj malo spala podnevi ( od začetka skoraj nič ne spi podnevi )....sem poskusila narediti tako, da sem se z njo ulegla v posteljo in tako je mirno zaspala. Sedaj bi počasi rada prešla tudi iz te faze in nekako jo poskušala pripraviti do tega, da bi sama zaspala. Ali imaste kakšen nasvet oz. kako ste odpravile ta problem ?
Razmišljam, da bi poleg vzela neko igračo ( npr. plišastega medvedka ) na katero bi se počasi navadila in katero bi imela v času spanja. Kaj mislite ?

Najlepša hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 12:54:19   
tintin
tudi moj fantiček je spal samo ob meni, pa še to sva imela proceduro, da se je uspaval zgolj z dojenjem...no, mene je noro skrbelo kako bo ko bo šel v jasli...pa me je presenetil. Zaspal bp v posteljici. Sem mu pa zraven dala enega medvedka.

(odgovor članu Pisk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 13:00:32   
koala
Jaz sem mojega navadila na nanico (ozbral si je rjhuouser posted image ), doma še zdaj ne zaspi brez mleka, v vrcu pa popolnoma brez problema zaspi sam, tako da samo pogumno. Je pa res fino če otroka navadiš na "košček doma" ki ga lahko ima s seboj v vrtec.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 13:02:48   
nynna
V vrtcu nečeloma ne bo takih težav, ker tam tudi tebe ne bo. Vzgojiteljice bodo že same našle način kako jo bodo uspavale. velikokrat je tako da je doma povsem drugače kot v vrtcu. Ne skrbi vse bo ok user posted image

(odgovor članu Pisk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 13:03:03   
bučkabb
to ni noben problem ob vstopu v vrtec

tudi naša pupa doma zaspi le tako da se kdo zraven uleže, v vrtcu pa z spanjem ni nobenih težav

le to da v vrtcu spijo samo enkrat in sicer gredo spat šele ob 12.30 uri, ko smo bili pa še doma smo pa vedno hodli prej spat, tak da je prvi mesec bilo mal težav, ker je komaj zdržala do pol dvanajste, zdaj se je pa že navadila in ni nobenih problemov več.

nikar ne skrbi, ker tam vse pošlihtajo tak kot njim paše

(odgovor članu Pisk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 13:18:43   
SaaS
Jaz mislim, da si ni treba delati skrbi okoli tega.

Moj starejši sin je, preden je šel v vrtec, podnevi zaspal samo pri meni v naročju ob zibanju in ob glasbi. Ja malo sem ga razvadila. Sem se tudi jaz bala kaj bo v vrtcu. Tam ni bilo toliko problemov, kot sem si jaz predstavljala. Dala ga je v posteljico in bila nekaj časa ob njemu ter ga božala, da je zaspal. user posted image

Mlajši je bil podobno navajen, le da je imel on problem, da vsaj eno leto, če ne še več, sploh ni zdržal do tiste ure počitka po kosilu. Čim se je usedel je zaspal kar za mizo user posted image . Velikokrat (večinoma) ga je vzgojiteljica dala kar na ležalnik, čim je videla da kinka, in prihranila kaj za prigriznit za potem. No, očitno drugi sin sploh ni imel težav z uspavanjem user posted image .

V vrtcu je poplnoma drugo okolje, drugi ljudje, drugo dogajanje, navade... Otroci to hitro zapopadejo, prej kot si mi predstavljamo, da bodo. Predvsem, ko vidijo druge otroke. Nič bat. Po mojem mnenju, se sploh ne preveč ukvarjat s tem. Dobro pa je, če ima sabo kakšno igračko, ninico, s katero doma zaspi, da se bo tam počutil bolj domače, varno in bo ob njej zaspal.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
31.3.2010 16:33:18   
Katy78
Jaz sem našega čez dan vedno uspavala v naročju ker drugače ni bilo šans, da bi lump zaspal. Me je bilo isto strah, kako bo v varstvu - pri obeh babicah zaspi brez naročja, položita ga v posteljo, ga malo poguncata, moja mami mu še kaj zapoje in mali spi. Čez vikende doma ga moram pa spet v naročju uspavat. user posted image

Otroci so pravi psihologi in točno vejo, da pri nekomu lahko nekaj dosežejo, drugje se morajo pa prilagoditi. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 31.3.2010 16:35:31 >

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
1.4.2010 21:52:51   
neli365
Jaz sem tudi morala zraven v posteljo do 7 meseca, potem pa enkrat ni hotel zaspat pa me je dobesedno stran tiščal, pa sem se ustala in šla ven. In je sam zaspal. No in tako sem naredila naslednji dan, pa je tudi zaspal. Potem pa sem ga dala v njegovo posteljico mu zavrtela vrtiljak in odšla ven, in je zaspal sam. In tako zaspi sedaj že kak mesec user posted image , in upam da tako tudi ostane. Ima pa pleničko in dudo ko zaspi.
Probaj se vstat in pojdi ven, mogoče uspe. Pri nas je, pa si niti slučajno nisem upala pomislit, da je to sploh mogoče.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
2.4.2010 9:46:31   
Bubacka
V vrtcu se bo že navadila... V vrtcu marsikaj počnejo, kaj ni doma... bo vse super... fajn se bo zlaufala, pa pol spijo ko bubikeuser posted image

_____________________________

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
2.4.2010 12:37:31   
sye
Ravno to temo sem hotela odpret, moj je prej zaspal samo na zizi, zdaj en teden prakticiramo spanje brez zize, dojiva se samo zjutraj, pa še to bomo počasi nehali, drug teden gre v vrtec, star je bil 1 leto ravnokar, pa me skrbi kako bo pa tam zaspal., če zdaj zaspimo z njim v pojstli, pa ko dobro zaspi, ga šele lahko prestavim v njegovo pojstlco. Pravijo da v vrtcu vse rešijo, samo doma bo pa spet isto počel, kako ga to odvadit? Ko ga da mož spati, moram jst pridet in ga prestavit, ker on ga sploh ne more.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako odvaditi ? - nasvet ?
2.4.2010 22:09:03   
Najaa
Jaz nič ne bi spreminjala, ker v vrtcu se vsega navadijo.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?