|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat dnevno preoblačite svoje malčke?!
10.7.2005 20:06:04   
frutka_
:bravo:Pozdravljene!:bravo:

Jaz malega preoblečam do trikrat dnevno. Prvič že takoj po zatrku, ker se celi namaže s pašteto ali maslom, se polije s kakavom...pač nesreče pri hranjenju, ker se še učimo.

Ko gremo ven se v peskovniku spet tako umaže da je celi sivi. Ga spet preoblečem.

Po možnosti se zapacka pri kosilu in stroj je poln.

Morda pretiravam ampak ne prenesem da ima umazana oblačila na sebi.

Kako to zmorete ostali oziroma ali jih tudi preoblačite večkrat dnevno?
Gina in Miška ki imata doma malo večje družinice, kakšen nasvet?:rozica:?

:muca:LP:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.7.2005 20:09:35   
polona2
Trikrat.Najmanj.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2005 20:11:52   
mehurčica
2x na dan. Ampak če ni fejst umazan, ga ne preoblečem. Se pa včasih zgodi da ga 3x, ampak to je zelooo redko.

Če gre v vrtec, ga po vrtcu obvezno preoblečem. Ko pridem po njega in če so zunaj, je tako umazan, kot da bi se valjal po peskovniku-dobesedno.:)- Če pa so notri(dež) pa ni tako hudo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2005 20:12:44   
TARA in MAJ
odvisno predvsem pa kar nekajkrat saj je prav hitro vse umazano:sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2005 21:14:33   
Anonimen
Jaz ga pa sploh ne. Dobro, če se umaže s kakšno stvarjo, največkrat s hrano, potem že. Ampak večinoma se ne. In že skozi je tako. Iz peskovnika pa tudi ponavadi ni prišel ves siv. Po rokah in po nogah že, ampak to ga umiješ.
Se pa spomnim, da je moja mami, ko ga je pazila, s seboj na igrišče, kjer je bil tudi peskovnik, vzela vedno ene kavbojke, ki jih je imel že prejpnje dni v peskovniku, in ga je kar tam preoblekla. Ko sta šla v voziček, pa spet nazaj v čiste.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2005 21:18:32   
ZARA
Dones sem jo vsaj 3x,ker hoče pit iz kozarca pa ji ne gre najbolje...drugač pa po potrebi,kaj pa vem...včasih celo nobenkrat...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2005 21:21:53   
Jančika_
Včasih samo enkrat, včasih pa v enem dnevu porabimo vse čiste cote in mu na koncu oblečem hlače, ki sem jih zjutraj prve zavrgla (so pač najmanj svinjske).:zmeden2:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2005 21:26:10   
Seven*
Ce smo skoz doma, potem je celi dan v istih cunjah. Tudi ce je svinjski. Mi je prav simpaticen, ko izgleda ko en mali cigancek. :)-:)-:)-:)-:)- Ce pa gremo ven, ga pa preoblecem. Torej ga preoblecem do 2x na dan.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2005 21:26:29   
Anonimen
:zmeden:majico včasih tudi pet-šest krat:bravo:

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2005 21:40:48   
HuAnita
enako kot Seven. Za ven, za 'kazanje' lepe, nove cotke, za doma karkoli podedovanega...:ups:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2005 21:43:11   
snorlax
Ponavadi zjutraj, ker se ponoči poti, sploh če je vroče. Zvečer tudi obvezno po kopanju ali umivanju. Čez dan pa po potrebi, če se umaže ali polije.

Se pravi najmanj 2x in največ kakšnih 4x.

L.p.:)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2005 21:52:06   
Gina
Naš mali je pravi mali pujsek. Že zjutraj je fejst umazan takoj po zajtrku, pa ga ponavadi preoblečem šele za ven, razen če je še moker zraven. No popoldne se zadeva ponovi. Imam srečo, ker imam veliko "delavskih" cotk, pa ne kompliciram pri tem.
Enako je z našo bejbo. Če se ne preobleče 3x na dan, nič ne rečem. Pa vse je umazano in flekasto. Ne vem, kako ji rata. :ups:
Danu lahko dam bele hlače, pa bodo bele še na koncu dneva. Amapak tak je že od malega. Še polival ni nič kot dojenček. Eni otroci se takoj umažejo, drugi pa se skoraj nič. To prinesejo na svet menda.

Nasvet:)-:)-: jaz se ne sekiram, vržem v stroj in potem v sušilec, likam pa nič več. Imam pač kakih 8 žeht ali več na teden. Kaj češ.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2005 22:07:09   
india
:)-:)-Joj, Frutka, mene si našla :)-:)-:)-:)-, ki imam tudi po tri stroje dnevno :)-:)-:)-:)-.
V bistvu pri zajtrku dobi okoli vratu en slinček ali cunjo, da ni takoj ves apujsan. Se pa ponavadi poslini in polije z mlekom, ki ga žuli po zajtrku medtem,ko hodi naokoli.
Ko gremo ven, v mesto ali na sprehod se seveda preoblečemo. Potem pa ko pridemo domov, ostane kar v istih oblačilih do večera, pa četudi se umaže, ga do spanja ne mantramo več. Ponavadi pa doma teka tako samo v bodiju ali majčki in hlačkah, da ni sile.
Kar se pa peskovnika in te umazanije tiče, pa je potem res treb apreoblečt, ker so tu zraven še maline, ribez in ostale dobrote z vrta.
V bistvu se pri hranjenju še najmanj umaže.
Večinoma pa tamalih cunjic tako ne peglam, ker kupujem samo take stvari, ki se ne mečkajo preveč.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2005 22:27:07   
BigWhale
Frutka,

3x na dan? Torej, zjutraj, ko gre ven iz pizame, enkrat vmes in zvecer, ko gre v pizamo.

Al zjutraj iz pizame, potem se trikrat in zvecer spet v pizamo.

Seven, nama bo socialna mulca odpeljala, ker bojo rekli, da ga zanemarjava.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2005 22:33:10   
frutka_
No, malo ste me potolažili. Vidim, da ni samo naš mali packunček.:angel::duda::angel:

Gina, Filip je tudi že od malega bil "čist" otrok ali kako naj napišem. Nikoli ni polival, morda je vsega do zdaj bruhal ali prek vrgel petkrat:zmeden:, prav tako se ni slinil. Le pri hranjenju se takooo zelo umaže. Pa običajno ga ravno v trenutku ko papca maslo glava zasrbi in se praska...VSE lase ima zlepljene. Poskuša že samostojno piti iz skodelice kar mu uspeva vendar se še polije. Zara vidve tudi poskušata? Seveda ga preoblečem, ker je moker.

Kadar pa gremo ven in se usede kjerkoli na karkoli (je v fazi, ko je zanimiv VSAK prav najmanjši kamenček, ki ga je potrebno vzeti pod drobnogled) in ko se v peskovniku kadi od peska ga ziher preoblečem, ker se sicer doma pesek pojavlja prav povsod, največ pa ga je v zavihanih hlačnica:( Tako ga običajno preoblečem po vrtcu ali po sprehodu.

Seven, danes sem videla eno tako luštno deklico, ki pa je bila takooo umazana, da je še gips, ki ga je imela na roki bil temno sive barve.:)-:)-

Obvezno pa gre vedno čist v posteljo (to pa je moja mala manija, da ne bi kdo umazana legel v posteljo).

No, torej ne pretiravam. Sem že pred časom hotela vprašat, ker sem mislila da malce pretiravam.

LP vsem miškam in mišonom:miska::miska::miska:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2005 22:36:39   
frutka_
Big Whale tadruga varianta:(:zmeden::(. Iz pižame niti nisem štela.:ups:
Pa itak mu je preoblečem še vsaki dan (pižamo), ker se takooo podela, da gre včasih skozi, če ne to pa smrdi tako da jo raje v koš vržem.;)

Mali Jakob je čiso okej zrihtan, mene bolj skrbi njegova kilaža...;):)-;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2005 22:47:43   
BigWhale
Ah, kilaza je taka kot fotrova. Skupaj s postlo je glih ok. ;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2005 23:48:39   
lin
Čeprav pravijo da so "umazani otroci"zdravi otroci jaz našo Lin tudi cca.3x na dan preoblečem s tem da jo imam doma samo v bodijo tako da če štejemo še to je mogoče še več
Zjutraj ko se zbudimo skoraj sigurno en bodi pri zajtrku popacamo,pol se lepo oblečemo in gremo na sprehod,in se skoraj zmerja umažemo ,pol je spanje ( v čistem bodiju)kateri po kosilu ni več čist:zmeden:,in pol ko gremo na plažo je spet druga obleka,pol ko se vrnemo in malo odspimo se spet preoblečemo za večerni sprehod,na katerem nam včasih rata ostati čisti.Rada vidim d aje Lin čista nisem pa obsedena s tem in nenosim rezervih oblačil na sprehod v primeru da bi se umazala da jo preoblečem

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.7.2005 6:40:02   
dory
glede na to,da ful grozno papca,je treba po vsakem obroku minimalno preoblect vsaj body...3x na dan pa skor obvezno vse :)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.7.2005 10:18:52   
Anonimen
Prevečkrat :((:((:(( 3x - 4x pa je še vedno takšna kot en :pujs:, ampak kaj hočemo ko hoče sama papcati pa še ni tako spretna in je potem je naokoli več kot ustih in na krožniku...

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.7.2005 10:23:25   
Seven*
Frutka, morala bi Jakoba videt ko pride iz vrtca. Hahaha!!! Hrano ima zasuseno v laseh, po kolenih je ves od trave in peska, roke ima do pazduh popisane z flomastrom, crno za nohti od zemlje, spredaj je ves poslinjen in umazan od hrane. Vse zasuseno.. :)-:)-:)-:)-:)-:)- Vzgojiteljici je vcasih ful nerodno ko mi ga da, pa ji kar povem, da je meni cist vseeno, samo da se ima fajn... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.7.2005 21:41:57   
Annny
Najo preoblečem max 2 x dnevno...trenutno, ko se še ne uči jesti sama.. Pacarija je samo, če sama je kruh ali piškot ali ko si zatlači roko v usta, polna hrane, in se potem prime za obleko:) Bomo videli, kako bo v vrtcu..:)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.7.2005 20:02:03   
frutka_
Trikrat hura za naše male packunčke!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?