|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LONA a je kaj novega???????????
9.7.2005 20:03:31   
lana 5
Jaz sem še kar doma, sem cel dan pospravljla kot nora, da bi zvečer kaj bilo. Pa zaenkrat ne kaže nič:(:((.

A si se šla pokazat v porodnišnico??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.7.2005 20:57:24   
LONA13
No jest sm doma - v enem kosu!
Ctg je krasen - je zaznal celo en popadek in to kr močn, pa babca je tudi dva začutla, k me je vaginalno pregledala (je bla pa tko groba da me zdle vse boli).
Pol je zdravnica pršla, cca 70 let stara gospa, me je še enkrat vaginalno pregledala. Je rekla, da še nisem za rodit, da pa sem za 1 prst odprta in da bom na vrsti pred 16.7.
Da ne rečem, da je tamal začel ful migat k sm v ambulanto stopila!

Drgač sm mela pa jest tud v materinski popravljen datum na 09.7. in na treh uz in trije zdravniki so mi rekl, da 9.7. velja.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2005 21:06:10   
CIPRESA
Uf Lona pa tok sem držala pesti da bi danes spoznala svojo :duda:. Pa saj vseeno boš pa še malo naša julijka v enem kosu.
Zdajle pa se malo spopčij, vsaj to veš kako je z :duda:, jaz nimam pojma kva se dogaja pri meni tam notri in tam spodaj.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2005 21:21:20   
LONA13
Veš Cipresa, tm na stolu me je blo pa kr strah, tko da po en stran mi ni nč žal da bom še ene par dni doma. Bom trakec zamenjala, pa dala rok 16.7, kokr je po zadnji M, in ne kokr je po uz. Je pač mal večji :duda: - sej sm jest tud velika.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2005 21:27:30   
LONA13
No test proba z novim trakcem!

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2005 21:29:40   
LONA13
Zdej pa bo uredu!

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?