|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem že nazaj
9.7.2005 18:36:02   
diamantka
pozdravljene punce,
jaz sem že ven iz gk v Ljubljani, kjer sem včeraj imela laparoskopijo, danes pa sem žer zunaj, ker se kar fino počutim in razen občasnih bolečin v ramenih sem čisto fajn!
V četrtek sem bila sprejeta, bila na čisti juhi cel dan, lačna že v četrtek, da bi vola pojedla, v petek ob 10.30 pa v operacijsko kjer me je 5 minut pred totalnim spancem en dohtor resnično nasmejel(žal nevem njegovega imela - tak starejši, siv) in pol operacija! našli so endrometiotične ciste na obeh jajčnikih,zarastline in kar nekej stvari nametanih po trebuhu! :zmeden::zmeden::zmeden:
Vendar zdej tega ni več, kar gre vsa zahvala dr.Drobniču, ki je pravi :angel::angel: in zdej sem SREČNA in zelo VESELA, da so vse ovire odstranjene za :duda:!
juhuuuuuuuuuuuuuuuu, sedaj ta mesec me bo še nič, ker imam ravno te dni ovulacijo :(( in tudi :sloncek::sloncek::sloncek: ne bo nič, zato so pa vse sile napete v drugi mesec, saj pričakujem gospo :hudicek:, tam okoli 20.7. in moje :morje: se začnejo ravno 1.8 in greva v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek: in naj mi :angel: prinese :modri::modri::modri::roza::roza::roza: že konec avgusta!
imam ful upanja, a veste!
lepo se mejte in tudi vam želim čim več lepih novic :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sem že nazaj
9.7.2005 20:23:03   
saša24
pozdravljena!

me veseli, da so ti vse poštimali kot je treba in da boš čimprej zagledala :modri::roza:.

mene pa laparoskopija čaka verjetno naslednji mesec nekje... v petek sem pla na uz maternice in čakam sedaj izvide, potem pa an laparo....

prosim te če mi malo opišeš kako vse to poteka, ker me res zanima...

hvala ti, pa lepo se imej, pa držim :miska::miska:, da bo čimprej :roza::modri: in boš srečka :nosecka:.

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sem že nazaj
10.7.2005 7:14:24   
diamantka
dobro jutro,
sploh ne morem spat, sem že od 3 zjutraj pokonci, sem se dosti naspala po narkozi na kliniki!:muca::muca::muca:
če greš na laparoskopijo v ljubljani, pol jo boš imela lahko šele septembra,vsaj naročevali so sedaj tako!Mislim, da še drugi teden delajo operacije pol grejo pa na počitnice! :morje::morje::morje:
zadeva izgleda pa takole: sprejem je en dan pred operacijo, daš skozi kar nekaj pregledov; urin, kri ekg,britje(jaz sem se kar sama doma,zato me niso oni tam) zdravnik te sprašuje o tvojem zdravstvenem stanju in imaš tudi ginekološki pregled! si na dieti ta dan, čista juha, čisti kompot in čaj za kosilo in večerjo! :(:(:(
sama operacija pa izgleda takole, si v popolni narkozi, naredijo ti štiri zareze - luknjice in sicer;popek, cca 10 nižje dol od popka druga luknica in na obeh straneh jajčnikov!:miska:
glede na situacijo, ki ti jo najdejo tam, te kasneje razporedijo ali v intenzivno sobo ali pa v sobo, ki so ti jo določili ob sprejemu!:)
med operacijo ti spustijo nek plin noter, od tega znajo kasneje boleti ramena, najboljše zdravilo je to da ležiš na boku, meni je zdravnik rekel in ravno tako fizioterapetka ti priporoča, da se ne zaležiš ampak da hodiš, kajti s tem gre tudi plin hitreje ven!;)
jasno je,da tisti dan ko imaš operacijo ne migaš kaj dosti, če greš na wc, gre sestra s teboj ampak drugi dan je pa res dobro, da se malce pretegneš, no razen če ti je preveč slabo in ne moreš!:ups:
nekaterim je slabo po narkozi,tudi bruhajo, jaz sem tudi, nekatere pa dobro prenašajo vse skupaj! :bravo:
večerjo dobiš po operaciji, je tudi bolj lahka, vendar boljša kot prejšnji dan!:miska:
in če je vse v redu, če se počutiš dobro greš naslednji dan po operaciji domov ves pošlihtan in pripravljen na :modri::roza:!
to bi bilo na kratko, če te še kaj zanima pa vprašaj!
naj ti bo čim lažje in da nam prineseš novice da si nova :nosecka:
lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 3
   sem že nazaj
10.7.2005 16:43:18   
Anitka
Dimanatka lepo, da so te poštimali in zdaj ti želim, da boš res kmalu srečka :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   sem že nazaj
10.7.2005 20:10:00   
PiaM
Se pridružujem Anitkinim željam!:miska:;)
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Cepljenje.
пеперутка16

Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?

Obvezno je pravočasno cepljenje. (82%)

Prejeti morate le nekaj cepiv. (0%)

Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (6%)

Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (12%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!