|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v katerem tednu na 3d ultrazvok
17.3.2010 7:19:46   
romy
ali na 4d? in kakšna je sploh razlika med tema dvema ultrazvokoma?
In kje ga delajo? in koliko stane?

Joj, joj moj babji firbec user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v katerem tednu na 3d ultrazvok
17.3.2010 8:27:22   
kajajaka
25. teden, callisto (??? nekaj podobnega???) center domžale,
68 € s CD-jem, 55 minut krasnega posnetka in natančen morfološki pregled naše pikice. Priporočam!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 8:30:49   
1A
jaz sem bila včeraj pri dr. pušenjaku, 100 eur in 4 kratki filmčki na cd, pregleda plod in je zlo fino za vidt!!  sem pa v 26. tednu

vedno aktivna

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2010 11:22:22   
Martinčka
priporočljivo je okoli 25t... cene se gibajo od 40 eur do cca 100 eur. odvisno kam greš. lp

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2010 14:44:01   
romy
ali mi zna katera povedati kakšna je razlika med 3d in 4d, da ne bom "klicalo pa budalo izpadlo user posted image "

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2010 17:21:58   
Martinčka
3d je ko ti pokaže dojenčka na slikici in ga vidiš tridimenzionalno... 4d pa je ko se premika in ga gledaš... tisti ki imajo 3d imajo tako seveda tudi 4d...

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2010 17:26:50   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

3d je ko ti pokaže dojenčka na slikici in ga vidiš tridimenzionalno... 4d pa je ko se premika in ga gledaš... tisti ki imajo 3d imajo tako seveda tudi 4d...

Ja, to je razlika. Jaz sem bila pri Pušenjaku nekje v 24. tednu in mi je zapekel par filmčkov na CD. Zame je to neprecenljiv spomin, našega našega fantička se je zelo lepo videlo, sploh obrazek, med drugim imam posneto, kako si z rokico mane oči in kako zeha. user posted image

Je pa zraven pregledal še vse organe in naredil meritve, pa čeprav sem bila kakšna 2 tedna nazaj na morfologiji pri svojem G. Cene se pa ne spomnim več...

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 18.3.2010 17:28:43 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2010 17:46:28   
isobel
Vsem v vednost, da se je potrebno naročati na 3D pregled že okoli 20. tedna. Jaz ga v prvi nosečnosti nisem mogla imeti, ker sem bila prepozna in nisem mogla dobiti termina. Tokrat sem pa vprašala in so mi povedali, da naj kar pokličem, ko bom v 20. tednu in se naročim. Cena pri dr. Strah (dela tudi nuhalno) je 150€.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?