|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
8.7.2005 19:30:21   
CIPRESA
Da nas prestavim malo višje.

Spet sem imela mrk z internetom, ker je zjutraj grmelo pa so naši sosedje predno so šli v službo staknili vse ven to pa pomeni nič interneta dokler ne pridejo iz službe, ker imamo povezavo in glavna povezava je pri njih.

Pri nas še nič ne dogaja pa nevem kaj naj še delam da se bo kaj dogajalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
8.7.2005 20:02:06   
pika_b
Evo nas. Nekaj nas še je, ki še malce skačemo naokrog s svojimi trebuščki.

Pri nas še je tudi vse mirno. Sicer pa kje je še konec meseca, da bom prišla na vrsto. Sicer pa do ponedeljka še mora biti res mir:)-:)-:)-:)-:)-. Ne do ponedeljka, apmak do poznih večernih ur ponedeljka, da se vrne :love:

Ker sem dopoldan Maliki obljubila, da bom svojo G vprašala kako je s štetjem gibov, sem dobila ta odg.:
če detece v enem intervalu brca oz. nekaj miga in je to kar en za drugim je to en gib, v kolikor se detece za trenutek (kakšne pol minute) umiri in nato spet malce zmiga je to drugi gib. Tisto, da je vsaka brca en gib ne velja.
Tako, da bo tista varianta štetja po intervalih.

Sicer pa, sem danes prišla pri G na vrsto celo v eni uri in pol. :):):) Je vse o.k. in pravi, da se čez teden dni vidiva.

Kje pa je danes buu? Nam je že pobegnila v rim?

lp pika_b :sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
8.7.2005 20:33:44   
CIPRESA
JA pa res se ni nič javila, mogoče ima pa prav take probleme kot jaz. Ostale so pa že pomoje zaspale.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
8.7.2005 20:39:01   
Rabarbara
No, pa se še jaz oglašam. Danes sem tako utrujena, že cel dan ležim in dremam.
Zjutraj me je nekaj bolelo v spodnjem delu trebuha, tako da sem šla po zajtrku nazaj ležat, kasneje me je nehalo boleti.
Naša štručka se še vedno premika skozi cel dan, tako da gibov niti ne štejem...
V ponedeljek imam CTG, pa bomo videli kaj se dogaja.
A ni fino, ker se je tako ohladilo, upam, da bo približno tako tudi ko bomo rodile...

Lep večer, Rabarbara 37t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
8.7.2005 20:46:16   
smrka
hojla!
Mene pa spika spodaj ce se vlezem na levi bok naprimer in ko mam zravnani nogi eno na drugi in ce hocem ta zgorno dvignit me kar spika da nemorem premikat gor nog.. kva to pomen

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
8.7.2005 20:58:04   
CIPRESA
Nimam pojma smrka, ampak mene to špika že dalj časa, ko napnem mišice medenične zaskeli in zaboli ko :hudicek:.
Lahko se je pa pri tebi začelo???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
8.7.2005 20:59:51   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Tudi jaz sem imela danes pregled. Meni pa vedno naredi vaginalni pregled, razen enkrat mi ga ni. Pa mene zaenkrat to nič ne boli. CTG pa pride pri nas na dan PDP.

Skratka sem kar vesela danes. G je rekla, da sem zaprta nato pa je rekla, da sem že odprta 1 cm. To je pa fajn, ker pri ta prvem :duda: sem bila na dan PDP odprta samo za konico. Samo je rekla moja G, da je pri drugem :duda: normalno, da se začneš prej odpirat. Seveda to ne pomeni, da bo kaj prej, lahko pa, pustimo se presenetit. Moja G gre na dopust, tako da imam naslednji pregle šele 19.07. pri enem drugem G, če se prej kaj ne zgodi,...

Sedaj imam tudi jaz bolj ali manj vse kupljeno in pripravljeno in lahko gremo rodit,... :kuza::kuza::kuza:
Pa za kosilo v vrtcu, ki ga bom jemala zase sem se tudi že zmenila! :bravo:

Naš :duda: pa je zaenkrat še tako živahen, da nič ne štejem gibov pri prvem pa sem si jih celo pisala v tisto razpredelnico,.. Samo prvi :duda: je bil res neprimerno mirnejši. Sem vesela, da je ta tako živahen.

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
8.7.2005 21:14:23   
Anonimen
Helou, julijke!

Moj mali bo imel danes teden prvi rojstni dan. Joj, kako hitro čas beži! Lani v tem času sem se tudi jaz ubadala s temi problemi. Tisto o špikanju mi je še kako prekleto dobro znano. Včasih me je v križu tako piknilo, da mi je cela noga klecnila in sem se skoraj prevrgla od bolečine. To je še trajalo nekaj časa po porodu, zdaj pa je - zaenkrat minilo.

Le uživajte še svoje zadnje dni v dvoje... verjemite, ti bodo ostali vedno v vašem spominu. Vsaj nama so, ko hodiva po Lentu in se smejiva: "Se spomniš, lani sem še tukaj racala in govorila: komaj čakam..."

Leto, ki je za mano, je bilo nebeško lepo. Želim si še več takšnih dni. Vam pa čim lepše porodne izkušnje. Moja je bila ena izmed najlepših. Naj bodo tudi vaše takšne. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
8.7.2005 21:29:20   
LONA13
Še jest da se javim - zaenkrat še v enem kosu!"
Preživela sem lep dan zdajle se grem pa k :love:stisnt pa se jutri beremo na moj PDP!

iMEJTE SE LEPO

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
8.7.2005 21:44:57   
smrka
cipresa, nc se se ni zacel.. nobenih bolecin ne cutim se.. voda ni odtekla, cep je se prsarafan.. ni duha ne sluha o AKCIJI.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......