|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pretiravam???
13.3.2010 9:13:30   
J.L.
evo takole.... z mojim in pa hčerkico želimo v najemniško stanovanje.  po dolgem iskanju (v našem koncu je tega malo) končno najdeva nekaj na hitro (selitev je nujna), brez premisleka odločiva za stanovanje. ogled je bil končan v ekspresno hitrem času, saj so bili not še sedanji najemniki.
seveda se odločiva takoj za, ker pač moramo čimprej nekaj najti. vse lepo in prav, do zadnjič ko sva šla v stanovanje in stanovanje bolj staromodno, opremila bi le eno sobo sama, ostalo je že not in mora not ostati. no to še ni hudo, ko seveda izveva z mojim da naju najemodajalec preverja pri osebah, i naj poznajo. najprej gre do bivšega delodajalca, nato sedanjega in povprašuje po osebnih stvareh, za piko na i pa še na banko, kjer imava odprt račun! ko sem to izvedla sem pošizila do konca, moj sicer ni takše reakcije, vendar mu vseeno ni po godu. če te kaj zanima vprašaš, zgleda da nama ne verjame. sedaj bi sevedaj raje odločila za drugo stanovanje, pa me zanima (pogodba še ni podpisana) koliko bi bila mi2 grda do njega, da bi odklonila stanovanje, seveda zaradi vohunjenja, ki je res preseglo vse meje. vprašanje je, kje vse je še vohunil, pa sploh ne veva, skrivati nimava kaj, vendar nevem če lahko nekdo leta okrok banke in sprašuje za finančno stanje, delodajalca o zaposlitvi, ... seveda sem vedno bolj prepričana, da tega stanovanja ne vzameva, zanim ame kako bi se počutile ve ali jaz pretiravam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pretiravam???
13.3.2010 9:17:04   
Kerensa*
Jaz bi gladko odpovedala in mu tudi povedala, zakaj.. Od mene ima ob sklenitvi najemne pogodbe pravico izvedeti samo podatke, ki so za vpis v najemno pogodbo in čisto nič drugega. In če Vama že pred vselitvijo počne takšne stvari, potem se samo vprašaj, kaj bo šele počel, ko boste noter.
Hvala lepa, ampak raje plačam drugo stanovanje po dvojni ceni. Verjamem, da je težko, če jih je malo na Vašem koncu, ampak še vedno bi se jaz raje preselila kakšen km stran.
Nič ne pretiravaš
.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pretiravam???
13.3.2010 9:24:01   
Fleka
Kerensa,podpis.user posted image Mislim,da imaš prav-vprašam se kaj vse je zmožen početi potem,ko bo pogodba podpisana.user posted image Mogoče vaju pa preverja le zato,da lahko odpove podpis pogodbe,če mu ne bi ustrezala(npr.slabo finančno stanje,.....).Vseeno se mi njegovo početje NE  zdi o.k.user posted image

_____________________________

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pretiravam???
13.3.2010 9:31:01   
zmajaz
Se strinjam s predhodnicama - s takimi ljudmi je boljše ne imeti opravka. user posted image In vajina odpoved je zagotovo dosti manj grda od njegovega vohunjenja.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pretiravam???
13.3.2010 9:34:31   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka
Mogoče vaju pa preverja le zato,da lahko odpove podpis pogodbe,če mu ne bi ustrezala(npr.slabo finančno stanje,.....).

Nima kaj preverjati oz. nima zakonskega pooblastila za to. On ima pravico kasirati, ti imaš dolžnost plačati. Če katerikoli od vaju tega ne naredi, obstajajo zakoni, ki to urejajo. Preverjanje oz. kršenje ZVOP-a je pa kaznivo dejanje. Ne glede na to, da še niste podpisali, ga imate še vedno pravico tožiti za to, kar počne.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pretiravam???
13.3.2010 9:58:14   
špelin@
Se strinjam s puncami. Obenem se mi pa poraja vprašanje: ali je kje dejansko kaj izvedel? Ker ne banka, ne delodajalci teh podatkov ne smejo dajati user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pretiravam???
13.3.2010 10:12:03   
Klemy82
Podpis pod Kerenso in Špelin@.... verjetno je tale tvoj stanodajalec malo paničen, da mu ne bi plačevala najemnine in se hoče prepričati o vajinem finančnem stanju, vendar do tega nima popolnoma nobene pravice!!! Tudi če je hodil okoli in firbcal, mu nihče ne sme NIČ povedat, ker to so vajini osebni podatki, koliko zaslužita, koliko imata na računu, ali imata kredit... tako da dvomim, da je kaj izvedel. Če pa je... obvesti gospo Pirc Musarjevo, naj malo preveri, kdo nima pojma o varovanju osebnih podatkov in kakšno kazen napiše, pa še koga zraven.
Vsekakor pa pri takem človeku, ki si drzne takole firbcat okoli, ne bi nikoli stanovala. Kaj pa če bo paničen tudi glede tega, da mu bosta kaj uničila, pokradla in vama namontira kake prisluhe, kamere v stanovanje? Sej vem, pretiravam...ampak vseeno... pa ko vas ne bo doma, pa pride malo šnofat??? Meni je samo ena mama od lastnika enkrat 'pospravljala' po sobi pa sva s cimro tak halo naredile, da adijo pamet. Se je še lastnik ustrašil! Samo glede takih reči pa sorry, vsaj pri meni ni pardona.


_____________________________

Jst.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pretiravam???
13.3.2010 10:26:21   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Se strinjam s predhodnicama - s takimi ljudmi je boljše ne imeti opravka. user posted image In vajina odpoved je zagotovo dosti manj grda od njegovega vohunjenja.


podpisuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pretiravam???
13.3.2010 10:27:38   
Gina
A ti to v kakšnem majhnem kraju živiš? Ker jaz si to čisto predstavljam nekje, kjer se vsi poznajo med sabo, kjer na nek privaten način lahko celo zveš, a ti bo nekdo plačeval al ti ne bo, pa ker poznaš ljudi v kraju, imaš možnost se pozanimat, al je človek relativno resno bitje ali ni, dočim v nekem večjem kraju recimo v Lj. niti v sanjah ne moreš pomislit, da bi lahko do teh podatkov prišel. Tako da kaj naj ti rečem - to so "čari in slabosti" življenja v manjšem kraju. Kakor ti je všeč, da te vsi poznajo, pa da še celo v banki ne rabiš kazat osebne izkaznice, ker te človek poza, pa se vse zmeniš po telefonu, ni ti treba ne vem kakšnih pritožb pisat in vse uradno niti na uradnih ištitucijah, pa na vsakem koraku srečaš znanca, ti mora biti jasno, da ravno zato o tebi "vsi vse vedo". Pustimo ob strani dejstvo, da včasih vedo o tebi več kot ti sam.
Če mene vprašaš, mi je lajf v manjših skupnostih vseeno bolj všeč kot v mestih. Pa četudi en vpraša svojega znanca ki dela na banki: Ej, stari, a je ta človek ful v minusu, kaj misliš, a mi bo plačeval redno? Pa drugega: A misliš, da mi bodo razbijali po stanovanju, a so morda pijanci....? Ker če je vprašal znance na tak način, je to čisto nekaj drugega, kot če mora recimo v sredi ljubljane skor detektivsko agencijo odpret, da pride do nekih podatkov, pa v resnici prav špijonira za vami.
V prvem primeru se mi pač ne zdi nekaj groznega, se hoče zavarovat (kar bi se tudi ti najbrž hotela, če bi npr. imela slabe izkušnje - poznam ljudi, ki se vselijo, ne plačujejo, potem jih pa ne morejo ven vreči... po dolgih bojih se odselijo in drugje naredijo isto - evo poznam človeka, ki to dela že 20 let, če se od njega naserješ, po moje postaneš malo bolj pazljiv naslednjič), v drugem primeru pa se mi zdi, da je prekoračil meje spodobnega in da ima paranojo. Predstavila si vse skup kot drugi primer.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 11:03:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pretiravam?
13.3.2010 11:06:38   
Anonimen
Ne pretiravaš. Išči drugo stanovanje.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pretiravam?
13.3.2010 12:13:22   
josephine27
jaz bi odklonila pa tud direkt povedala zakaj - naj se tip mal zamisli. upam da sta vsaj banka in delodajalec tolk pametna da mu nobenih podatkov nista dala. drugače pa še banko zamenjaj.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pretiravam?
13.3.2010 12:28:42   
karamela
Jaz bi tudi odklonila  in povedala zakaj.  Na banki in vslužbi morajo upoštevati zakon o varovanju osebnih podatkov, zato mu podatkov niso semli dati. Po mojem nimaš kaj skrbeti da bi dali podatki.

Glede na tak začetek, bi jaz poiskala drugo stanovanje.

Srečno

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pretiravam?
13.3.2010 12:40:28   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

jaz bi odklonila pa tud direkt povedala zakaj - naj se tip mal zamisli.


Enako.user posted image  

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pretiravam???
13.3.2010 13:11:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz bi gladko odpovedala in mu tudi povedala, zakaj.. Od mene ima ob sklenitvi najemne pogodbe pravico izvedeti samo podatke, ki so za vpis v najemno pogodbo in čisto nič drugega. In če Vama že pred vselitvijo počne takšne stvari, potem se samo vprašaj, kaj bo šele počel, ko boste noter.
Hvala lepa, ampak raje plačam drugo stanovanje po dvojni ceni. Verjamem, da je težko, če jih je malo na Vašem koncu, ampak še vedno bi se jaz raje preselila kakšen km stran.
Nič ne pretiravaš
.

podpisuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pretiravam???
13.3.2010 13:20:37   
arabela*
Čist nič ne pretiravaš,jaz bi znorela!

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: pretiravam???
13.3.2010 20:42:29   
J.L.
urejeno!!! user posted image sem mu na lep način razložila, zakaj sva si premislila, pa je neakj mutil, pa se delal finega. takšnega najemodajalca res ne rabim!
sedaj pa v lovu za novim stanovanjem:)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: pretiravam???
14.3.2010 6:39:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

evo takole.... z mojim in pa hčerkico želimo v najemniško stanovanje.  po dolgem iskanju (v našem koncu je tega malo) končno najdeva nekaj na hitro (selitev je nujna), brez premisleka odločiva za stanovanje. ogled je bil končan v ekspresno hitrem času, saj so bili not še sedanji najemniki.
seveda se odločiva takoj za, ker pač moramo čimprej nekaj najti. vse lepo in prav, do zadnjič ko sva šla v stanovanje in stanovanje bolj staromodno, opremila bi le eno sobo sama, ostalo je že not in mora not ostati. no to še ni hudo, ko seveda izveva z mojim da naju najemodajalec preverja pri osebah, i naj poznajo. najprej gre do bivšega delodajalca, nato sedanjega in povprašuje po osebnih stvareh, za piko na i pa še na banko, kjer imava odprt račun! ko sem to izvedla sem pošizila do konca, moj sicer ni takše reakcije, vendar mu vseeno ni po godu. če te kaj zanima vprašaš, zgleda da nama ne verjame. sedaj bi sevedaj raje odločila za drugo stanovanje, pa me zanima (pogodba še ni podpisana) koliko bi bila mi2 grda do njega, da bi odklonila stanovanje, seveda zaradi vohunjenja, ki je res preseglo vse meje. vprašanje je, kje vse je še vohunil, pa sploh ne veva, skrivati nimava kaj, vendar nevem če lahko nekdo leta okrok banke in sprašuje za finančno stanje, delodajalca o zaposlitvi, ... seveda sem vedno bolj prepričana, da tega stanovanja ne vzameva, zanim ame kako bi se počutile ve ali jaz pretiravam?



A je Američan? Psiho.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?