Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SENČNIKI NA STREŠNEM OKNU 12.3.2010 11:47:16
|
|
|
|
vanilla
|
Midva imava strešno okno v spalnici. Sva se tudi dolgo odločala, kaj bi.... Pa tut o ceni sva razmišljala in dejanskem učinku potem. Nazadnje sva se odločila za rolo z notranje strani - temno modre barve. Kar v redu zadržuje svetlobo. Sicer je soba itak na severno stran, tako da ne vem, kako bi blo, če bi bila na vzhodno ali na popoldansko sonce... Zunanjih nisva hotla vzet, ker so nama bli kar dragi... Ne vem, kakšne bi ble prednosti, če bi jih vzela - mogoče to, da bi morda kakšno škodo toče preprečile (na Štajerskem smo namreč imeli hudo uro dve leti nazaj, ampak je Velux zdržal tudi tiste "teniške žogice" (točo))... Namesto notranjih rolojev platnenih pa lahko daš tudi žaluzijo.
|
|
|
|
RE: SENČNIKI NA STREŠNEM OKNU 12.3.2010 11:49:44
|
|
|
|
ivao1
|
sejtud jaz nekak razmišljam o notranjih rolojih, želozije mi niso všeč.
|
|
|
|
RE: SENČNIKI NA STREŠNEM OKNU 17.3.2010 8:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nabavila DOP komplete ( siesta beige + zunanje mrezasto sencilo) za 139.90 v Merkurju. Lahko pa,ce imaste veliko kompletov za nabaivt po predracun v Merkur,nato z njim v Bauhaus in vam bodo v Bauhausu ponuDili se 12% nizjo ceno. Ampak za tocno ta komplet. Moj je to kar sam zmontiral in je sedaj sto in ena razlika glede na prej,ko smo gor imeli navadne zaluzije. V glavnem, priporocam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?