Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tiste, ki ste že bile v legolandu in tam pres... 12.3.2010 9:36:22
|
|
|
|
mojcaziga
|
Pozdravljene! Zdaj imajo eno akcijo, no pa saj jih imajo večkrat, ampak če zdaj ne bom rezervirala itak ne bomo šli Rezervirala bi za junij, 2x bi prespali. Torej, prvi dan gor in v park, prespali, drugi dan v park, prespali in potem po zajtrku počasi domov. Spali bi v hiškah znotraj parka. Ste že bili tam? Je bilo ok? Baje je zajtrk v ceni, kaj pa ostali obroki - kje ste jedli, kakšne so cene? Imamo dva huda jedca doma, namreč in neke francosko male porcije odpadejo Kako pa je s parkiranjem - je parking blizu in koliko je doplačilo za parking? hvala za vsako informacijo, nasvet,.... lp, mojca
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 9:43:10
|
|
|
|
pety78
|
Mi smo bili lani, prespali enkrat v hotelu oddaljenem cca 20 minut. Hrana v samem Legolandu je kar draga, prav tako pijača. Mi smo imeli sendviče, pijačo, kake piškote s sabo, smo pa šli vmes tudi nekaj pojesti v lokal s hitro prehrano kot McDonalds, potem na ene take male pizze, pa en topel obrok v samopostrežni restavraciji, kot eno kosilo. Tisto je bilo bolj pozno popoldan. Parking je vštet v ceno karte, če se ne motim, oziroma ga plačaš že pri naročilu karte.
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 9:46:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
Hvala lp
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 10:34:07
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Pozdravljene! Zdaj imajo eno akcijo, no pa saj jih imajo večkrat, ampak če zdaj ne bom rezervirala itak ne bomo šli Rezervirala bi za junij, 2x bi prespali. Torej, prvi dan gor in v park, prespali, drugi dan v park, prespali in potem po zajtrku počasi domov. Spali bi v hiškah znotraj parka. Ste že bili tam? Je bilo ok? Baje je zajtrk v ceni, kaj pa ostali obroki - kje ste jedli, kakšne so cene? Imamo dva huda jedca doma, namreč in neke francosko male porcije odpadejo Kako pa je s parkiranjem - je parking blizu in koliko je doplačilo za parking? hvala za vsako informacijo, nasvet,.... lp, mojca Koliko pa naj bi Vas prišlo vse skupaj, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 10:40:47
|
|
|
|
pety78
|
Norge, tule si poglej. http://www.legoland.de/?lc=en Vse preko neta rezerviraš, res majo v nulo vse poštimano. Ko prideš v Legoland, se oglasiš z dokumenti, ki jih prejmeš po mailu, dajo ti zapakirano kuverto s kartami za vstop, s parkirnimi listki, ... res super! Sem izbrala za 2 odrasla in 2 otroka dvodnevne karte, hotel, ki je 1km stran (nočitev z zajtrkom) pa je cena 175 EUR! Ni drago. Res pa da še mal dodaj za hrano, pijačo in bencin. Aja, pa kakšno škatlo legokock.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 12.3.2010 10:44:42 >
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 10:50:20
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: norge IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Pozdravljene! Zdaj imajo eno akcijo, no pa saj jih imajo večkrat, ampak če zdaj ne bom rezervirala itak ne bomo šli Rezervirala bi za junij, 2x bi prespali. Torej, prvi dan gor in v park, prespali, drugi dan v park, prespali in potem po zajtrku počasi domov. Spali bi v hiškah znotraj parka. Ste že bili tam? Je bilo ok? Baje je zajtrk v ceni, kaj pa ostali obroki - kje ste jedli, kakšne so cene? Imamo dva huda jedca doma, namreč in neke francosko male porcije odpadejo Kako pa je s parkiranjem - je parking blizu in koliko je doplačilo za parking? hvala za vsako informacijo, nasvet,.... lp, mojca 2 odrasla in 1 otrok, 2 nočitvi z zajtrkom in parkingom in 2-dnevni vstop v park - 364€, ker sem izbrala bivanje v Legoland hiški. Termin je sredina junija. lp Koliko pa naj bi Vas prišlo vse skupaj, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v legolandu in tam ... 12.3.2010 11:00:41
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Norge, tule si poglej. http://www.legoland.de/?lc=en Vse preko neta rezerviraš, res majo v nulo vse poštimano. Ko prideš v Legoland, se oglasiš z dokumenti, ki jih prejmeš po mailu, dajo ti zapakirano kuverto s kartami za vstop, s parkirnimi listki, ... res super! Sem izbrala za 2 odrasla in 2 otroka dvodnevne karte, hotel, ki je 1km stran (nočitev z zajtrkom) pa je cena 175 EUR! Ni drago. Res pa da še mal dodaj za hrano, pijačo in bencin. Aja, pa kakšno škatlo legokock. Sem mal prečekirala, super!!! V katerem hotelu ste pa bili? Men vse kar sem kliknila pride precej dražje (vse čez 350 eur). A so morda kakšni datumi tisti, ki so ugodnejši?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?