Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ne razumem a baterijo si že nafilala in zdaj ti noče delat, al kako?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:19:48
|
|
|
|
rija
|
ja, prej sem delala brez kabla, pa se je spraznila baterija...zdaj pa sem ga dala na kabel, pa bi po vsej logiki moral zakurblat, pa nič sploh ne reagira. sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič.
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pa daj malo počakaj, da se baterija toliko napolni, da bo dovolj vsaj za zagon
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
počakaaaaj,,,, mogoce si ga tolko zmatrala, da se mora na ugasnjeno filat par minut... to je tko ko telefon
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:22:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, prej sem delala brez kabla, pa se je spraznila baterija...zdaj pa sem ga dala na kabel, pa bi po vsej logiki moral zakurblat, pa nič sploh ne reagira. sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič. Si pogledala ce imas vse kable cele in ustrezno priklopljene? In da nisi v elektriko potisnila kabel od sesalca npr???
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:23:01
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, prej sem delala brez kabla, pa se je spraznila baterija...zdaj pa sem ga dala na kabel, pa bi po vsej logiki moral zakurblat, pa nič sploh ne reagira. sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič. dej malo ga pusti ampak po 20 min bi ti že moral mrdnit
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek In da nisi v elektriko potisnila kabel od sesalca npr??? glede na zadnje teme, bi se še lahko vprašali, KAM je vtikala
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:26:38
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Misek In da nisi v elektriko potisnila kabel od sesalca npr??? glede na zadnje teme, bi se še lahko vprašali, KAM je vtikala mačke, sesalec in laptop sta moji osnovni delovni orodji tk da, ne me je-bat zdajle še nič
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa mislim, da ce do zdaj ni nic, da se je stikalo za vklop fardirbalo
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pa mislim, da ce do zdaj ni nic, da se je stikalo za vklop fardirbalo se ti zdi? še moj mali telefon rabi vsaj 15 minut polnjenja, da ga lahko prižgem
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:29:26
|
|
|
|
rija
|
moj je tudi vedno zagnal...in telefon in lap-tič
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...mas prav ja... rija, vsakic, ko ga bos hotla prizgat, bo vzelo tolko energije, da bo s5 prazen. pocaki pol ure! pa ne probavat!!!!
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič. Si jo porinla nazaj?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
mas strom v vticnici? pa kabel je cel? al je kje precvikan?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je tudi vedno zagnal...in telefon in lap-tič ja, ampak starejša, ko je baterija, dlje rabi. a nimaš še takih izkušenj?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:36:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je tudi vedno zagnal...in telefon in lap-tič ja, ampak starejša, ko je baterija, dlje rabi. a nimaš še takih izkušenj? ne pa je že kar stara....ampak se zapali v sekundi
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:37:00
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: rija sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič. Si jo porinla nazaj? sem.
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: rija sem vzela že baterijo stran, pa tudi nič. Si jo porinla nazaj? sem. Do konca?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je tudi vedno zagnal...in telefon in lap-tič ja, ampak starejša, ko je baterija, dlje rabi. a nimaš še takih izkušenj? ne pa je že kar stara....ampak se zapali v sekundi ne pa je že kar stara....ampak se je zapalila v sekundi do danes....
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:37:44
|
|
|
|
Shorty_
|
lučka da se polni gori?
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:38:17
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mas strom v vticnici? pa kabel je cel? al je kje precvikan? ni precvikan, mam štrom bo treba očitno jutri na servis..upam samo, da je še ta v garnaciji? a ve katera, kak dolgo majo toshibe garancijo
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
po mojem "nejki ni v stiki"
|
|
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:39:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR lučka da se polni gori? ne, popolni mrk ker sicer je bilo dovolj, da si eno tipko pritisnil, pa se je prižgal
|
|
RE: Nujno: ma kera računalničarja doma? 11.3.2010 21:41:58
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR lučka da se polni gori? ne, popolni mrk ker sicer je bilo dovolj, da si eno tipko pritisnil, pa se je prižgal pol ga ne fila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?