bobek05
|
Drage mamice.. Danes sem po slučaju nekaj spet brskala po forumu in prebrala kaj sem pisala pred več kot enim mesecem - stanje se je od takrat precej spremenilo.. Žal na slabše :((:((:(( Anej je star 2 meseca in ima sedaj krče ves dan (zadnji dva dneva sem mislila, da me bodo kar nekam odpeljali, ker sem že čista razvalina).. Včeraj npr. se je začelo jokanje že ob 9h zjutraj in do 11h prešlo že na pravo vreščanje - komaj je lovil zrak, bil je ves rdeč, očke je imel čist skupaj zlepljene od joka - kaj takega še nisem videla.. Popolnoma me je šokiral, ker tako močno še nikoli ni jokal.. Sploh se mi ni sanjalo kaj naj naredim.. VSE smo že sprobali kaj na tem svetu obstaja in nič ni pomagalo.. :((:(( Čisto izmučena sem mu potem dala še malo hrane in še med hranjenjem je jokal.. Potem se je po 4 urah joka kočno umiril - verjetno le zato, ker je bil tako hudo izmučen.. Zbudil se je šele ob 18h. Pridno sva se najedla, skopala in že je kazalo, da bo OK, ko je spet navrl in smo se zopet mučili do 22h.. Zopet izmučen do konca je spal do 5h.. Mož ga je nahranil, malo ga je šraufalo, vendar je po 20 minutah zaspal, zbudil pa se ob 8.30.. Takrat pa se je moja kalvarija šele začela.. Do 12.30 sem ga nosila na rokah, mu pela, ga zibala, uspavala, hranila, mu dajala kapljice, ga masirala po trebuščku... NIČ NI POMAGALO.. Vmes je že milijonkrat zadremal, pa se zopet predramil ko ga je začelo šraufat.. Ob pol enih je prevzel mož, ki se je potem še z njim mučil do pol štirih (se pravi, da ni od pol devetih zjuraj čisto nič spal).. Zdaj spi in verjetno še nekaj časa bo, ker je tako hudo utrujen.. Ne vem več kaj naj naredim.. Ugotovila sva, da ima ful krče ko ga hraniva z Aptamilom, pa sva šla na Hipp 1, po katerem je res imel manj krčev, vendar ga je totalno zaprl in je jokal, ker ni mogel kakati. Potem sva šla nazaj na Aptamil 1 in dala sem mu cucelj z 2 luknjicama (ki bi ga naj uporabljali že od 1. meseca :ups: ) in se mi zdi, da je še huje.. Danes sem kupila Bebo (proti napenjanju), ampak štorija bo po moje ista - ga bo spet zaprlo.. Finta je baje v količini laktoze - hrana AC je proti krčem in ima manj laktoze, hrana IT pa je proti zapiranju in ima več laktoze - posledično tudi več krčev... Kaj mi še sploh preostane???? :zmeden: Ja, saj vem - čas.. Baje bi se naj to pošlihtalo do 3. ali 4. meseca, ampak meni se že 1 dan zdi cela večnost!! Tudi to sem že slišala, da bi naj mamica spala, ko spi njen otrok, ampak KAKO, ko me pa čaka gora perila za speglat, pa posoda za umit, ... Mož mi pomaga koliko pač lahko, vendar dosti dela in sva z Anejem pogosto sama doma...Babice pa vse živijo daleč stran.. :((:(( Bojim se, da bom enostavno pregorela.. Zame enostavno ni več časa, pa vem, da bi si ga morala vzet, ampak ko joče in ga nosim na rokah in zibljem, niti telefona ne morem dvignit če zvoni, kaj šele da bi imela čas si naredit kaj za jest.. (še na WC me komaj pusti).. Tudi takšne sem že slišala, da bi ga naj pustila, da se zjoče, ampak enostavno NE MOREM.. Srce se mi para ko ga poslušam in včeraj, ko je tako hudo jokal, sem z njim jokala tudi jaz.. Pa vem, da ne bi smela, ker otrok to občuti, ampak nisem imela več moči.. Pa saj ne morem verjet, da je lahko še huje... P.S.: Aja, pa še to - zdaj pa sem prepričana, da imamo KOLIKE.. B.
|