|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki
8.3.2010 17:10:17   
zlatnik
Živjo.Mene pa zanima če ima še kdo takšnjo izkušnjo.Naša pikica je stara že 13 mesecev ,zobka pa še nobenega.Malo nas že skrbi,ker drugi dojenčki že ful prej dobijo prvi zobek.Slini in drgne si dlesni že od 4 meseca vendar ven pa ne pride nič.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki
8.3.2010 17:24:29   
Petka09
Od kolegice mala je dobila prvega pri 12 mescih. Sosedov mali pa pri 15-ih prvega. Sej bo.... Če pa bi še trajalo in bi te skrbelo, pa nič ne stane, če greš do zobozdravnika pogledat.

(odgovor članu zlatnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobki
8.3.2010 17:35:02   
naja78
jih bo pa več na 1x šlo ven in več dni  ne boste spali.user posted image user posted image

malo se hecam,toda resnično.ne nič ni hudega,pr enih izraščajo kasneje.otročke pa potem posledično bolj matrajo zobki,tudi dojemljivi so bolj.ne skrbi.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobki
8.3.2010 18:38:31   
zlatnik
sej se tolažmo da bo že.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobki
8.3.2010 20:38:30   
Brbs
Naša bo v soboto stara eno leto, pa smo komaj danes občutili prve zobke. In to dvojkice zgoraj!!!user posted image hkrati!

ponavadi pridejo najprej enkice, pa še to spodaj.

Je pa že 3 mesece nejevoljna, prej je bila pridna ko angel, zadnje čase pa samo joče in sitnari...upam, da so to zobki in da ne gre za spremembo dobrovoljnosti...ima kdo podobne izkušnje?

(odgovor članu zlatnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zobki
8.3.2010 20:47:39   
naja78
maja itak da so zobki.ne ni  pa pravila,kateri so prvi zunaj.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zobki
9.3.2010 13:19:18   
Itkica
Naša ima sicer šele 6 mesecev, slini se ful od 2.meseca dalje, stalno si vse tlači v usta, in to tako intenzivno, da čez  čas plane v jok... Zadnje 2 tedna pa je ful sitna, stalno nekaj "godrnja", ne zamoti se več sama, pa se tolažimo, da bodo mogoče zobki. Ni enega pravila! Dojenčki so si zelo različni.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zobki
9.3.2010 15:12:31   
ninca19
moja punčka bo stara zdaj 11 mesecev in ji komaj prvi zobek ven rine. se je tudi slinila že pri 2 mesecih in vse tiščala v usta, da ne govorim o sitnobi user posted image zobka pa od nikoder. zdaj pa že od začetka januarja slabo spimo, ponoči jočemo in komaj pred enim tednom se ji je zobek pokazal pod dlesnijo. vprašanje kdaj bo jo sploh predrluser posted image sem se jaz tud sekirala ker ni blo zobka, potem pa sem pustla, ko bo bo in je hitro pokukal venuser posted image

_____________________________

Nina

(odgovor članu zlatnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zobki
28.4.2010 8:07:45   
zlatnik
danes stari 15 mesecev pa še nobenga zobka.Je še kdo s takimi izkušnjami?

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zobki
28.4.2010 13:13:20   
zaspancek1
Nas je bil star dober teden manj od 14 mesecev, ko je dobil prve 3 zobke (seveda sta bila prva zgoraj, nato pa se hitro eden spodaj). Ko smo imeli pregled pri 13 mesecih, je pediatrinja rekla samo, da se ni imela primera, da otroku ne bi zrasli zobje in da je to to.Malo za tem pa so le pokukali. Sem pa nekje brala (ne spomnim se vec tocno kje), da ce do enega 18 meseca ni zob, potem je dobro otroka peljat k pediatru oz. pedontologu. Lahko se namrec zgodi, da zob ne more predreti dlesni  in jo je potrebno prerezati (taksen primer pa smo imeli v familiji, po tem posegu pa so zobje hitro pokukali ven).
Ampak to so res redki in izjemni primeri, pri vas pa je se tudi cas, da se pokaze kaksen zobek.

(odgovor članu zlatnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zobki
28.4.2010 20:03:48   
uršula83
Ne poznam primera, ki bi pri 2 letih še ne imel zob user posted image , ok tole je blo mal za hec. Drugač je pa tut naš dobil pozno, od sosede sin je dobil pri 16 mesecih prvi zob, ampak pri 18 mesecih pa jih je imel že vsaj 10. 

_____________________________

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?