Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 8.3.2010 11:22:30
|
|
|
|
juniorka
|
reklama?
|
|
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 8.3.2010 12:00:15
|
|
|
|
Hope2
|
tole ni glih ugodno
|
|
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 8.3.2010 13:06:20
|
|
|
|
kokio
|
Ne gre se za reklamo Zanima me samo, ker sem zasledil na spletu in nimam najbolj še izkušenj s ugodnostjo teh obačil
|
|
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 8.3.2010 14:54:55
|
|
|
|
kristinaj
|
glej to, da bo bombaž, da ne bo narejeno iz sintetičnih vlaken...
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 8.3.2010 21:27:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokio Zanima me samo, ker sem zasledil na spletu in nimam najbolj še izkušenj s ugodnostjo teh obačil To so velikosti od 4 let naprej.... do takrat bosta imela že veliko izkušenj s cunjicami
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 9.3.2010 15:48:40
|
|
|
|
rožica2
|
v kiku se tud najde kaj dobrega in poceni
|
|
|
|
RE: Potrebujem nasvet glede oblačil... 10.3.2010 13:45:30
|
|
|
|
lilka
|
Jaz tudi velikokrat kupim v KIKU, do HM imma najbližjega 70 km, BC mi pa ni všeč, pa še drago je...ta stran ki si jo napisal, mi je pa čisto mimo, kar neki...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?