|
Kako naučit otroka (13 mescov), da sam zaspi? 7.7.2005 11:39:13
|
|
|
|
puncica
|
Naša tamala 13-mesečnica ni nikol mela problemov s ZAspanjem, spanje je druga pesem. Sam vedno smo jo uspaval tako kot so govoril, ne nosit, sam zraven bod, pa boži, pa poj, .... Skratka vedno smo bili zraven nje ko se jo je uspaval, nismo je nosil pa to, ampak si jo pa božal, ji pel, jo ogovarjal,... Tud ko se je ponoč kdaj zbudila sem hitro vtaknla roko skozi letvice in evo spet me je božala in je tako nazaj zaspala. Ja dudo tudi ima. Posledica tega je da se je navadla da mora imet ko zaspi na razpolago roko, ušesa, obraz, skratka človeško kožo mamice ali atija, punčke, medveki in kakršni koli pliši ne palijo. To je očitno njena ninica (kot pri Seven lasje). Zanima me a se to kdaj neha? Mamice starejših otrok (2, 3 leta), ki ste jih uspavali na tak način, ko so bili dojenčki a zdej sami zaspijo a je treba še vedno zraven bit? Mene je namreč začel skrbet, da ko bo stara 2, 3 leta, da ne bi mogla bit zraven nje še takrat, ker se mi zdi da iz dneva v dan težje zaspi:(( Ful se upira da ne bi spala, pa je že čist koma ampak ona še kr po postli divja pa si poje, pa kr aaaa dela po posti, a zaspat ne. Kaj bo šele pri 2, 3 ko bo še trma udarla ven:((:((:(( Mamice otrok, ki sami zaspijo pa povejte kaj ste delale z njimi ko so bili dojenčki, da so se naučil sami zaspat :(( A ja puščanje da se dere ne pomaga, ker zdej že sama ven s postlce spleza na zakonsko postlo, pa pol dol in sama priraca v kuhno:zmeden2:
|
|
|