|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   por
4.3.2010 20:35:48   
leo**tia
kako naredite sveži por??in ali ga lahko zamrznem??danes sem kupila 2pora velika.1 jutri porabim kaj pa naj z drugim?ga lahko dam v zmrzovalnik??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: por
4.3.2010 20:49:00   
Tejči
V hladilniku por kr dolgo ostane. Jaz imam enega že več kot teden dni v hladilniku, pa še zgleda kot "nov". Zamrzovala še ga nisem nikoli. 

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: por
4.3.2010 21:04:09   
TomTaylor
por kar en cajt zdrži v hladilniku, zamrzovala ga pa nikoli nisem, ker pomojem bi zgledal nekak tako, kot če bi dal zamrznit čebulo - pomojem ne bi bilo od tiste čebule nič, razen čebulne brozge. Bljak.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: por
4.3.2010 21:06:37   
leo**tia
kaj naj znjim??user posted image user posted image kako naj ga pripravim??imam en recept s krompirjem da taka omaka ven pride,,ampak rabim več idej??user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: por
4.3.2010 21:09:24   
blaža
Listnato testo razvaljaš, daš v pekač in nardiš rob ( da je testo ob robovih dvignjeno.)

Por malo prepražiš, ma res malo in ga daš na testo, nato še malo slanine na koščkih, pa preliješ z kislo smetano in 3 jajci. Na vrh potreseš sir in daš v pečico, da se lepo zapeče.

Še drugi dan je dobro, mmm

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: por
4.3.2010 21:23:55   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Listnato testo razvaljaš, daš v pekač in nardiš rob ( da je testo ob robovih dvignjeno.)

Por malo prepražiš, ma res malo in ga daš na testo, nato še malo slanine na koščkih, pa preliješ z kislo smetano in 3 jajci. Na vrh potreseš sir in daš v pečico, da se lepo zapeče.

Še drugi dan je dobro, mmm



mmmmmmm....njami


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: por
4.3.2010 21:23:56   
majch
juha, rižota, mi ga mamo pa radi tudi v solati s papriko, paradižnikom in čebulo.

_____________________________

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: por
4.3.2010 21:30:13   
barika
jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.
Drugače pa por narežeš na male koščke in zmešaš s kislo smetano .. za prste obliznatuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: por
4.3.2010 21:34:31   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: por
4.3.2010 21:57:53   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.



user posted image user posted image user posted image zdej sem si pa lušte naredla, še dobro da sem trenutno "por free" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: por
4.3.2010 22:05:40   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.


enako user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?