Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
(STA) ŽIROVNICA - Na regionalni cesti Jesenice - Radovljica izven naselja Žirovnica se je zjutraj zgodila prometna nesreča, ki je terjala življenje 21-letne Jeseničanke. Voznika preostalih dveh vozil, 28-letni Jeseničan, ki je nesrečo povzročil, in 39-letni Leščan, pa sta utrpela hude poškodbe, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. 28-letni voznik fiata punto je vozil po regionalni cesti iz smeri Žirovnice proti Vrbi. Izven naselja Žirovnica je oplazil nasproti vozeči citroen berlingo, ki ga je vozil 39-letni Leščan. Zaradi tega je vozilo Leščana najprej zaneslo desno, nato pa je poševno drselo na nasprotno smerno vozišče in trčilo v fiata uno, s katerim je pravilno iz smeri Žirovnice proti Vrbi pripeljala 21-letna Jeseničanka. Vozila so se po trčenju ustavila na travniku pod cesto. Pri tem je voznica utrpela tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrla, voznika pa sta bila zaradi hudih poškodb odpeljana v Splošno bolnišnico Jesenice, kjer sta ostala na zdravljenju.
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:27:45
|
|
|
|
janapan
|
včeraj zvečer pa je v Ajdovščini umrl 26 letni Robi, ki je bil tak fajn fant, poln energije njegov hobi so bili motorji in z motorjem je šel na zdnjo pot. Robi kamorkoli si šel imej se tako lepo kot si se imel med nami.
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:37:56
|
|
|
|
eva1
|
O groza!!:angel::angel:
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:40:32
|
|
|
|
urši*
|
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:41:16
|
|
|
|
Tiamo
|
joj :angel::angel::angel: ceste terjajo svoj davek...
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 10:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Janpan Robi whu? Nič niso doma rekli. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Lohk ga pa ne poznam. Upam da ne, če ne bo preveč grozno....
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 11:50:52
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Hudo je, če kdorkoli izgubi življenje....če je pa to še mlada oseba v cvetu življenja je še toliko huje:( Moram priznat, da me take zadeve zadnje čase še bolj pretresejo, ker sem 14 dni nazaj imela tudi jaz prometno nesrečo, ki bi se lahko končala res katastrofalno. Bila sem čisto v šoku, ko sem pomislila, da bi moja mala lahko v sekundi neprevidnosti(kriva sicer nisem bila jaz) ostala brez mame. Res sočustvujem z bližnjimi:((
|
|
|
|
V prometni nesreči pri Vrbi umrla mlada Jesen... 7.7.2005 13:21:01
|
|
|
|
Maxica
|
:((:((:((:angel::angel::angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?