|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
4.3.2010 10:57:53   
Pikapolonica80
Ja dons se še otrok mogoče noben ne bo hotu rodit k je takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
4.3.2010 11:04:37   
girl79
jaz pa razmišljam kam bi šla malo po stopnicah hodit, da bi malo pospešila vse skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
4.3.2010 11:06:26   
7lina7
jutro babike!!

preživeli prvo noč doma! user posted image upam, da ne rečem prehitro - ni bilo taaaaak hudo! user posted image

jedla , cartala pa spala! zjutraj celo prespala obrok... user posted image , zgleda,da sma se za prejšnjega konkretno nabasala. user posted image

zdaj pa tudi spi in zgleda da bo tako kot včeraj - čez dan ajo bajo, zvečer pa začne gledat. čista mama!! user posted image

vidim, da forum za že mamice ne zalaufa nekak ??!?? se držimo skupaj, a? bomo pa pol vse tja preklopile a ne? user posted image user posted image

nič, grem malo na kavč k user posted image ! se ga ne morem nagledat...

imejte leeeeeeeeeeep dan! pa vse ki grete danes v rim - le pogumno!! user posted image

Lin@

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
4.3.2010 11:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

jaz pa razmišljam kam bi šla malo po stopnicah hodit, da bi malo pospešila vse skupajuser posted image user posted image user posted image

pri men nč ne pomaga...hodim na sprehode, po eno uro sem na orbitreku, likam, perem, hodim po stopnicah...ni da ni,user posted image tud nč ne pomaga...skratka tamali hoče not ostat do časa pa pikauser posted image ...že zdej je trmast...upam da ne bo oven, ker pol smo opleliuser posted image

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
4.3.2010 11:11:46   
plamen

A nimaš ti dost stopnic tam v bloku? Ko se naveličaš vašega pejt pa v sosednjegauser posted image .
Al se na DObeno zapeljeva pa greva na Rašico na razgledni stolpuser posted image ?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
4.3.2010 11:13:49   
lunka1
tiste, ki pijete malinov čaj - mene pa zanima, če še katero od vas takoj ko ga popijete začne špikat in štokat spodaj? jaz zdaj zaključujem že drugo vrečko, spijem pa ga dve skodelice na dan...

... tudi jaz upam, da bo moja pikica še ujela ribico, tudi ne bi rada ovna imela. no, itak pa je to samo sončno znamenje, od katerega so še pomembnejše stvari v astrologiji. sončno znamenje osebo samo na zunaj opiše, pomembnejši je recimo ascendent (in hiše, pa aspekti med planeti itd.), ki je odvisen od ure in kraja rojstva, ne od datuma. ta pa pove, KDO dejansko oseba v resnici je, kako se počuti navznoter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
4.3.2010 11:19:42   
malicki
Lina - super da se imate fino. Sem bila v ponedeljek v P na CTG in se mi je zdelo da sem te skozi tista okna v 1. nadstr. v čakalnici ki gledajo na stopnice videla. Pa si nisem bila ziher ker nisem vedela da si že rodila. Je možno da si se šetala kaj naokrog, mogoče da si si ravno nesla kavico v sobo user posted image

Vreme je res grozno, samo bi šla tudi v takem rodit. Iz dolgčasa sem si kar eno delo našla - bom verjetno pripravila jajčko - oprala sem prevleko in sedaj moram nazaj zrihtat, da atiju malo olajšam user posted image . Drugače pa sem bila ta teden v knjižnici in imam čtiva.

Recinusovo olje in podobne sprožilce jaz ne bom nič eksperimentirala. Me je verjetno bolj groza prebavnih motenj user posted image

Errai - moja hčerkica (3,5 let) je v vrtcu in je ne mislim nič ven jemati. Mogoče bo kak dan doma ostala, bolj za cartanje in spoznavanje, odvisno tudi kateri dan bom prišla doma. Bomo vidli sproti. Samo če bo doma, potem ne bo mira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
4.3.2010 11:40:08   
lakaya
Hej mamice in user posted image

Se mal javim, k Tara ravno panča :))
Mi2 sva fajn, tamala ful spi, sploh čez dan, ponoči se dojiva ene 3X, zbuja se na 3 do 4 ure kar je krasno, edin dojenje je kr dolgotrajno k vmes zaspi pa jo je treba zmer budit, tko da se znava futrat tud uro ali dve...
Je pa ful cukrček :)))

Čestitke tudi Muren, Jessy in LOrelai želim vam VSE NAJLEPŠE

Tiste k pa mate štručke še v bušiju vam želim čim krajši in neboleč porod.
P.S. prihranite si muke in vzemite EA, meni je blo Krasno!!!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
4.3.2010 11:45:28   
Anonimen
lunka1..ja vem da je odvisno kaj si potem v podznaku oz. ascendentu. Jst naprimer sem v soncu in luni škorpijon, v ascendentu sem pa vodnar. In ta opis zame drži kot pribit, če gremo gledat kakšni naj bi bili ljudje s soncem v škorpijonu pa potem tisti z ascendentom v vodnarju.
Samo jst se z ovni reeees ne štekam in to čist z nobenim-a ni to zanimivo?

Sem bila zdle v mestu in sem zavila v trgovino z blagom in kupila eno luštno blago za zibko, ker če se mali ne prikaže še v roku parih dni na plano, bom imela dovolj časa da zašijem še en komplet posteljnine.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
4.3.2010 11:47:04   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

A nimaš ti dost stopnic tam v bloku? Ko se naveličaš vašega pejt pa v sosednjegauser posted image .
Al se na DObeno zapeljeva pa greva na Rašico na razgledni stolpuser posted image ?

jaz sem sicer v prvem nadstropju, pa sem pomislila da bi res lahko enkrat za spremembno šla še v višja nadstropja malo pogledat, kdo kaj tam gor živi...user posted image če pa ne bo pomagalo pa očitno res ni druge, kot da greva na razgledni stolp na Rašici, pa za vsak slučaj še flaško ricinusevega olja pa termovsko malinovega čaja zraven vzameva, da bo bolj ziher...user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
4.3.2010 11:48:21   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

tiste, ki pijete malinov čaj - mene pa zanima, če še katero od vas takoj ko ga popijete začne špikat in štokat spodaj? jaz zdaj zaključujem že drugo vrečko, spijem pa ga dve skodelice na dan...

jaz ga pijem, običajno samo po eno šalčko na dan, ampak nisem nič opazila da bi me po njem začelo kaj špikat ali štokat...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
4.3.2010 12:11:48   
NM
Čestitke lorelay za Mino !!!!!

Kako lepo, da se oglašate tudi že mamice, ki ste že doma. Je zelo ganljivo prebrat, kako obožujete svoje cukrčke. Uspešno naprej!!!

Malinov čaj - jst ga spijem včasih tudi liter, mi je dober, ampak ne čutim nikakršnega špikanja.

Spanje - to je bila pa v nosečnosti zame najslabša noč. Non stop na wc, moreče sanje, vse narobe. Ne podpišem še za eno tako, se mi kr "scufa". Mogoče je posledica tega, ker sem sinoči preveč razmišljala o neučakanosti.

Zdej pa gruntam, kaj naj počnem. Bom šla delat kosilo, slivove cmoke, pa lahk nardim še svaljke za v skrinjo, da ne bo treba pol takoj na polno kuhat.

Snega mam pa že čez glavo. Pa tko so že ptički prepeval, pa zvončki so že povsod in spet ta ...

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
4.3.2010 12:26:56   
*pupsa*

Hehehe če bi kej pomagalo bi jst že rodila....imam wc v zgornjem nadstropju pa sobo za tamalo....tko d grem vsaj 20-30 krat na dan gor in dol....pa nč!!!!!! grrrrr user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
4.3.2010 12:40:45   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

No pa imamo eno user posted image

Lorelaj sporoča da sta danes z user posted image postala presrečna starša mali pikici, ki ji je ime Mina. Bravoooo!user posted image user posted image user posted image

Imela je napovedani CR, ker se mala ni in ni hotela obrniti...Kaj več pa bo povedala sama ko se bo uspela javiti. Glavno da je sedaj zunaj in da sta obe ok!...sej ne vem kaj je mislila, da če se ne obrne ne bo treba ven al kaj user posted image user posted image
čestitke in obilo cartanja veselja in prespanih noči! krasno ime!user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
4.3.2010 12:40:56   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

ojla!!

kaj zamujam??? user posted image user posted image a ste že vse rodile al še kr čakate?? hehe... saj bo!

tako, mi smo doma!! sva celo noč pridno jedla, da sva pridelala 30g + , kar je bil pogoj,da greva lahko domov. je mali shujšal za 300g v enem dnevu in niso bili navdušeni..no, nisem bila niti jaz nad tem,da mu dajejo dodatek - pol pa sva pač jedla pa jedla, pa jedla.... in tud mleko je zalaufalo danes na polno - točim kot zalivalka!user posted image naj!!

o porodu pa bom drugič - dam vam možnost da vse izkusite po svoje.. user posted image

čestitke vsem, ki so ta čas,ko me ni bilo povile svoje otročičke in hvala vsem za čestitke in lepe želje! (čmrli tebi pa hvala za posredovanje! )

se vamjavim kaj jutri zjutraj,ko malo zadiham..
ni za kej user posted image ,sem vračala user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
4.3.2010 12:56:38   
zoey
Hej hoj!
Meni se pa zdi tak idealen dan za zabušit v porodni user posted image Itak mi ni nič pametnega za delat user posted image Sam slabo kaže user posted image Iz obupa sem šla skuhat puding, k ga nisem že ene 10 let jedla, ker mi nekak ni potegnil, ma zadnjič v štacuni me je prav nekaj gnalo k tisti polici in prva vrečka je porabljena user posted image
Lepo, da se mamice javljate in sporočite, kako uživate s svojimi user posted image
Se pa naslednjo nosečnost definitivno z nobeno ne menim, da bomo cimre, ker ste vse zahinavle user posted image A ne Lakaya?!? user posted image Pa Jessy me skoz priganja, naj se ji pridružim, ne vem, če ne bi šla še jaz po ricinus user posted image . Ampak meni tudi ni do ful nekih prebavnih motenj ... Malinovec sem ukinila, ker sem razočarana nad nedelovanjem user posted image Mene špika že en mesec, pa težko rečem, a je bilo od čaja, al kar tako, ker me špika tudi sedaj, ko ga ne pijem več.
No, tako da Errai, mogoče bova pa mi2 skupaj user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
4.3.2010 13:06:33   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

zoey - tolk časa pa res ne bo malinovec držal, da bi se tvoj user posted image odločil priti na plano v drugi polovici meseca razen če bo Errai kaj prehitevala.

Mogoč bomo pa res na 8., jst sem že obupala, da bo kaj prej :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
4.3.2010 13:07:46   
NM
A odločbe o višini por. nadomestila ste že dobile??

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
4.3.2010 13:45:59   
Errai

Nimam nič proti, če se ti da še vsaj kakšnih 10 dni počakat. Ker prej pa jaz ne grem user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
4.3.2010 14:01:07   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Hehehe če bi kej pomagalo bi jst že rodila....imam wc v zgornjem nadstropju pa sobo za tamalo....tko d grem vsaj 20-30 krat na dan gor in dol....pa nč!!!!!! grrrrr user posted image

jaz sem se vrnila iz sprehoda, no šla sem peš do Pikapolonice, kjer sem malo gledala previjalne torbe, potem pa še peš nazaj, kar je trajalo vse skupaj cca. 45 min, no za finale sem pa šla še peš v 7. nadstropje in potem dol, tako da zdaj pa tudi mene zanima a bodo tele stopnice kaj pomagale al ne....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
4.3.2010 14:17:03   
Errai

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

jaz sem se vrnila iz sprehoda, no šla sem peš do Pikapolonice, kjer sem malo gledala previjalne torbe, potem pa še peš nazaj, kar je trajalo vse skupaj cca. 45 min, no za finale sem pa šla še peš v 7. nadstropje in potem dol, tako da zdaj pa tudi mene zanima a bodo tele stopnice kaj pomagale al ne....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v prvi nosečnosti stanovala v 3. nadstropju (brez dvigala), šla vsak dan na vsaj en sprehod za kakšno uro ali dve, pa po trgovinah, tako da sem po tistih stopnicah ziher letala trikrat na dan gor in dol, pa so mi vseeno sprožili porod en teden čez rok. In če mi ne bi sprožili bi verjetno še kakšen teden čakala, ker se ni nič pripravljalo. Tako da stopnice in sprehodi niso ravno najbolj uspešni za sprožanje poroda. Da ne govorim o user posted image , tudi to ni čisto nič pomagalo, za malinov čaj ste pa že tako ugotovile, da ni nič od njega. Se spomnim, da sem takrat res imela vsega zadosti. Me je pa zato drugi otrok čisto presenetil, čeprav se je rodil točno na rok, ker sem zaradi izkušenj od prvič pričaakovala, da bo spet vsaj en teden čez. Torbo za v porodnišnico sem si takrat pripravila šele par ur preden mi je voda odtekla, pa tisti dan sem s prvim otrokom še sama okoli hodila, šla k mojim staršem na kosilo, ker je mož magisterij pisal. Sem bila res pogumna.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
4.3.2010 14:42:49   
Jassika
Dober dan vse še user posted image  in že mamice user posted image user posted image user posted image . Midva sva končno prišla domov user posted image user posted image user posted image . Tako, da še ni bilo časa vas brati za nazaj, vidim pa, da ste napisale ogrooooooooooooooooooooooooooomno, pridne, pridne!!! Samo na hitrico vam sporočim, da sva bila v P 1 teden, ker je naš mali fasal zlatenico in je moral biti dva dni pod lučko, mamica pa vsa v user posted image user posted image user posted image  Tolk mi je bil bogi, da se kar nisem mogla zadržat in sem cmindarala bolj kot moj mali user posted image  No, ampak važno, da sva oba Ok, ker sem se precej namatrala in sem vsa strgana in šivana, šlo je pa za milimetre, z zadnijimi atomi moči. Ja, je res, mamice dobijo super moč user posted image  Drugače sem imela pa pohvalno ekipo v porodni in tudi na oddelku so bile sestre super, tko da sem bila nad P LJ prijetno presenečena.
Ko se bomo malo bolj aklimatizirali, se vam spet oglasim. Za vse še 2 v 1 držim pestke, da potujejo čim prej v Rim in s čim manj bolečin rodijo zdrave user posted image , mamimcam pa user posted image user posted image user posted image in pridno cartajte svoje sončke

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
4.3.2010 15:02:46   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: NM

zoey - tolk časa pa res ne bo malinovec držal, da bi se tvoj user posted image odločil priti na plano v drugi polovici meseca razen če bo Errai kaj prehitevala.

Mogoč bomo pa res na 8., jst sem že obupala, da bo kaj prej :)

Ja upam, da res ne user posted image
Sem pa pozabila nate, ti si še moje upanje, da bova skupaj hengale po Po user posted image   A ti pošljem cifro, da če slučajno rata, da sva istočasno, da rečeva 1 ali 2 user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
4.3.2010 15:03:38   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: NM

A odločbe o višini por. nadomestila ste že dobile??

Ja, že 2 dni po oddaji obrazcev, še v januarju.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
4.3.2010 15:04:25   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Errai

Nimam nič proti, če se ti da še vsaj kakšnih 10 dni počakat. Ker prej pa jaz ne grem user posted image .

Ni šans, da še 10 dni čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.