Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 2.3.2010 11:27:26
|
|
|
|
katra55
|
Midva sva z njimi zelo zadovoljna. Kupila pa sva jih pri Senčila Nino.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 2.3.2010 16:34:16
|
|
|
|
piule
|
simp batuje,,zeeeellllllllllo zadovolna,zelo
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 11.3.2010 11:37:26
|
|
|
|
lonja
|
Povprašanjta pri Apart na Rudniku. Full dobr svetujejo, pridejo, izmerijo, pripeljejo, montirajo. Pa v primerjavi z drugimi zelo konkurenčne cene .
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 11.3.2010 22:19:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Bi mi lahko prosim svetovale kje se mi splača povprašat? In kakšne so vaše izkušnje itd? Hvala! Aja, sem s prelepe Gorenjske ... no, jz tut, kupila sva jih pri Senčila Bled, pa mal namigneš za popust (ali omeniš, da ne rabiš računa...). Pred 4,5 leta sva za eno klasično okno in ena dvojna balkonska vrata dala takratnih 17.000 sit.
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 12.3.2010 7:32:03
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Bi mi lahko prosim svetovale kje se mi splača povprašat? In kakšne so vaše izkušnje itd? Hvala! Aja, sem s prelepe Gorenjske ... no, jz tut, kupila sva jih pri Senčila Bled, pa mal namigneš za popust (ali omeniš, da ne rabiš računa...). Pred 4,5 leta sva za eno klasično okno in ena dvojna balkonska vrata dala takratnih 17.000 sit. Hvala TT, ampak njihove cene in cene senčila Nino odstopajo za 100 € Sem našla enega iz LJ, tudi pride, prijazen stric je slišat, pa vidla sem že njegove, bom kar tam... Ni mi jasno, da lahko cene tako odstopajo
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 12.3.2010 8:28:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
odvisno od mehanizma, menda, same lamele baje niso tolk drage.
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 12.3.2010 9:05:56
|
|
|
|
ivao1
|
kako jih ve pucate,mijih mamo že kakih 10 let in v startu so bile bež barve, sedaj pa vedno bol rumenkaste postajajo?
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 12.3.2010 10:04:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 kako jih ve pucate,mijih mamo že kakih 10 let in v startu so bile bež barve, sedaj pa vedno bol rumenkaste postajajo? dol jih snameš iz tiste verižice, v banjo s toplo vodo in malekost tekočega praška, pa mal z mehkejšo krtačko podrpajsaš. Nato pa ven z njimi da se odtečejo. Jz sem jih v teh letih oprala samo 1x (ne kadimo in ne kuhamo v tistih prostorih), sem jih pa presesala večkrat, ker je 2much dela s "trakovi", pa še zmečkajo se kot papir, če nisi previden
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 12.3.2010 11:52:35
|
|
|
|
ivao1
|
mi jih mamo v dnevni, kjer ne kadimo in ne kuhamo, pa so vseen umazale se, sem pa jih tud jz že prala tako kot si napisala sam je tak smotano to delat, pa še 5 m dolžine jih je in je tuk tega.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 16.3.2010 10:12:11
|
|
|
|
naja17
|
Jaz sem vzela pralne v pralnem stroju, tko da se ne mislim matrat .
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 21.3.2010 17:57:30
|
|
|
|
mala zirafa
|
Jaz sem jih dala stran, ker se gor prah nabira (smo alergiki) in ga ni enostavno čistit.Pa vedno smo se zaletavali v tiste verižice.Ko je bla ta mala še majhna sem pomislila celo da se bo nanje obesila .Bila je kar draga okoli 40 jurjev 7 let nazaj.V glavnem smo prešaltali na plise.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate lamelne zavese 23.3.2010 9:09:30
|
|
|
|
naja17
|
Hvala Miha, ampak jih že imava... Sem jim pa poslala povpraševanje za komarnik
|
|
|
| Stran: [1] |
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!