|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko ne, skuta in kisla smetana pa ja?
6.7.2005 16:06:22   
Anonimen
To me zanima. Zakaj se mleka ne daje dojenčku do 1 leta, medtem ko skuto, kislo smetano.... pa ja. Kaj ni vse narejeno iz istega (kravjega) mleka?
Povejte mi prosim. Res sem :zmeden:
Tash
  Neposredna povezava do sporočila: 1
6.7.2005 16:11:46   
CatJa
Kemija :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2005 17:28:21   
Anonimen
Te ne razumem. Saj to sta vendar izdelka iz mleka. Mleko ki ni pasterilizirano pustiš skisat, potem zavre, in kar gostega ostane na dnu je skuta. Ne vem. Kisla smetana je pa spet iz kislega mleka.
lp
tash

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2005 18:47:28   
petrulja
Mislim, da je zaradi procesa kisanja (in vseh tistih bakterij, ki delujejo)lažje prebavljivo kot mleko. Sicer pa nisem strokovnjak. :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2005 19:44:42   
Seven*
Vino, kis, grozdni sok so sicer iz iste stvari narejeni, a popolnoma drugacni. Tukaj je podobno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2005 20:13:01   
Anonimen
Aha!
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 23:59:18   
piščanc
takole - kravje mleko ima drugačno sestavo kot materino mleko in zato dojenčku ne ustreza - predvsem je premalo železa in preveč natrija ter beljakovinske verige, ki so težko prebavljive in lahko sprožijo alergijo (nezmožnost prebavljanja teh beljakovin). Lahko se ga uporablja kot dodatek, vendar pa naj vsaj do enega leta ne zamenja adapt. oz materinega mleka, da ne pride do anemije. Če dojenček je različno hrano, da vse hranilne sestavine dobi že drugje, je v bistvu vseeno.

Druga pesem je zaradi alergije, samo če je otrok alergičen na mlečne beljakovine, laktozo... potem mu ne ustrezajo nobeni mlečni izdelki - pojavijo se izpuščaji, otrok slabo pridobiva na teži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.