Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odgovor na vlogo za vrtec 28.2.2010 17:37:34
|
|
|
|
s5jest
|
Pozdravljene! Mene pa že nekaj časa razjeda eno vprašanje in sicer je nasa situscija taka. Že pred dobrim mesecem, ko sva gledala na internetu stran od našega bližnjega vrtca, sva videla, da je eno mesto prosto (enega otroka so izpisali) in tako sva se odločila, da malega kar zdaj vpiševa, da bo tud za v jeseni bolj ziher. Potem sva cca 3 tedne nazaj oddala vlogo in že brž vodja ni hotela vzet vloge, češ da je vse zasedeno, ko sva povedala, da sva se v matičnem vrtcu že pozanimala in so rekli, da je mesto prosto, je ona mali zacvikala in vzela vlogo. Potem je še nekaj spraševala, če zelo nujno potrebujemo varstvo in da je 14 dni pred nami že en dal vlogo. Ampak na njihovi interneti strani je še tisti dan pisalo, da je prosto, potem pa so v dveh dneh napisali, da nimajo več prostih mest. Ne vem no, ampak men vse skupaj malo smrdi,.... Odgovora na vlogo pa tud še do danes ni?! Ampak jaz mislim, da bi ga moral poslat-tud, če zavrnjenega, kaj menite? Čudno je da v 14-ih dneh niso mogli spremenit, da je zasedeno, potem so pa takoj lahko. Sem pa zdaj izvedela, da ga bo zdaj začela vozit v varstvo vzg. iz tega vrtca, ki bo začela delat po porodniški. Hvala!
|
|
|
|
RE: Odgovor na vlogo za vrtec 28.2.2010 17:53:57
|
|
|
|
PC Baby
|
Ne vem iz katere občine si ti, ampak v Ljubljani je princip tak: če se mesto v vrtcu sprazni, vzamejo prvega v čakalni vrsti med tistimi, ki so vloge oddali do 31.3. lani in jih je obravnavala komisija, ki je izdelala čakalno listo. Če vloge niste oddali do 31.3. lani, potem vas komisija sploh ni obravnavala in ne uvrstila v čakalno vrsto. Ta vloga, ki ste jo oddali zdaj velja torej za vpis septembra 2010, oz bi veljala zdaj, če ne bi bilo nobenega otroka v čakalni vrsti od lani, kar pa je zelooooo malo verjetno.
|
|
|
|
RE: Odgovor na vlogo za vrtec 28.2.2010 19:21:47
|
|
|
|
s5jest
|
Kolikor vem čakalne vrste ni bilo. Če bi bila tudi najbrž ne bi napisali, da je mesto prosto. Torej, ali naj bi dobila odgovor, ali ne?! Vpisala pa sva ga za s 1.3-torej jutrišnjim dnem. Sicer pa bomo ponovno itak vložili vlogo v aprilu, ko bo razpis za leto 2010/11
|
|
|
|
RE: Odgovor na vlogo za vrtec 28.2.2010 19:44:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: s5jest Kolikor vem čakalne vrste ni bilo. Če bi bila tudi najbrž ne bi napisali, da je mesto prosto. Torej, ali naj bi dobila odgovor, ali ne?! Vpisala pa sva ga za s 1.3-torej jutrišnjim dnem. Sicer pa bomo ponovno itak vložili vlogo v aprilu, ko bo razpis za leto 2010/11 mi smo imeli približno podoben primer, ampak je bila fora v tem, da sva dala vlogo za vrtec izven vpisnega obdobja, se pravi sva jo oddala junija, rok pa je do konc marca...pa tudi nisem dobila nobenega odg., čeprav mi je tam na upravi rekla, da prvo dobimo zavrnjeno, ker je trenutno otrok premajehn in potem naj še enkrat dam vlogo, bo pa že na čakalni listi...in ker ni bilo odg. sem posalal mail in vpr. kako in kaj da ni nobenega odg., če so slučajno izgubili vlogo...no in potem je odg., da niso, in da takrat še niso vedeli če bo plac pri izrednem vpisu in smo ga dobili...tk da 15. začenmo..jaz bi na tvojem mestu šla tja in mal povprašala...ali pa saj prejk maila....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?