|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čvek!
6.7.2005 11:09:35   
Udb
DAn!

Pogrešam čvek! ;)

Kako ste punce? Lep dan se je naredil, ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čvek!
6.7.2005 11:12:52   
tinkamiška
Hojla, jst sem še kr nomad in sem od jutri še v hiši staršev, pa moj:love: je tudi zraven. Paziva na psa, moja dva sta nemreč na morju, pa je treba psa ven vozit, za papat dat:)-,... sem pa ravnokar račke nahranla, ki plaajo tu mimo in gagajo, so revice čisto sestradane, ko jim pa te nalivi tako nagajajo.

No to se men dogaja:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čvek!
6.7.2005 11:20:13   
moni30
Men je pa tolk dolgčas, sem sama doma. Moj:love: je na službenem potovanju, pa ga še do petka ne bo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čvek!
6.7.2005 11:21:23   
*AnaL*
Daaan!
Tud men je malce dolgčas tukajle v službi, sem cele dneve sama v pisarni. Sicer bi mogla delat, pa se mi nič ne da, tako da visim tukajle na RR.Sem že kar mal odvisna od njega.
Sem zaprta tukajle notr, zunaj pa tako lepo sije sonček. Bi šla kar domov, ampak...čez dobre 4 ure pa res, potem pa malce na kolo in v sončno popoldne

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čvek!
6.7.2005 11:23:02   
moni30
Pa res zasvoji tale RR. Pikola, jaz se sploh dol ne morem spravit.:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čvek!
6.7.2005 11:25:38   
Udb
Mene danes popoldne čaka tako zoprno delo!! :( Mam električarje napovedane!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čvek!
6.7.2005 11:26:45   
tinkamiška
Ojo, Udb, upam, da bojo hitro nardili tist kar majo za nardit:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čvek!
6.7.2005 11:28:08   
Udb
tinka, veš kakšno bo!? Svinjarija! Celo sobo bodo raztreščili!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čvek!
6.7.2005 11:28:37   
tinkamiška
Ja pa kaj bojo pa delali?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čvek!
6.7.2005 11:42:48   
anadejka
Hojla men je tut dolgčas v službi,bi tut šla najrajš domov,pa še bubana sem:(,ne morem verjet da me sred poletja gru boli:(

Udb,sej je zoprn k morš za njimi pospravlat,ampak bo pa pol zrihtan,to je pa tut neki,ane;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čvek!
6.7.2005 11:52:30   
*AnaL*
Oj, anadejka.
Moji sestri se je to v otroštvu skoz dogajal. J e prišlo poletje ona pa ležala v postelji z gnojno angino. Bom mal reklame nardila, ampak men pomagajo 31 kapljice od Justa - dam 3 kapljice na kocko sladkorčka in jo stopim v ustih(ene 2 do 3krat na dan)in je pol kmal bolš. Pomagajo pa tudi kakšne septolete, al pa Angal S, ...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čvek!
6.7.2005 11:59:39   
Udb
tinka, štemal po sobi, napeljevali kable. Mam pa staro hišo, k ful frajha leti dol!! Pol bo pa treba vse zafrajhat, pokitat, prebelt...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čvek!
6.7.2005 12:03:28   
moni30
Udb nič ti ne privoščim. Midva sva stanovanje več kot leto dni renovirala. Mater kolk je to enga praha, pa dela, pa čakanja na delavce, pa sivih las...

No je pa zdaj tolk boljše, ko je vse lepo, pa na svojem sva:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čvek!
6.7.2005 12:16:21   
tinkamiška
Ojoj, to pa bo dela, sam je pa res, da bo pa pol takoooo lepo:) Da bi čimprej zrihtala, pol pa učivala:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   čvek!
6.7.2005 12:26:37   
Skorpija
Br dan!

Vidim oz. berem, da ste čisto v prenovah... vso srečo Ubd, midva sva to hvala bogu dala čez prej preden sva se selila...:bravo::bravo:

Kako ste kaj drgači pupe?!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   čvek!
6.7.2005 12:27:17   
Skorpija
Udb:ups: pardoniram - sem malo mačkatozna pa mi kar črke skačejo :ups:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   čvek!
6.7.2005 12:59:27   
Udb
Skorpija naj ti bo! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   čvek!
6.7.2005 13:00:52   
Udb
Saj midva sva tudi renovirala pred 2 letoma, samo ene sobe nisva mogla - je bila stara mama notri! No, zdaj se bova pa v tisto sobo selila, da bova bolj komot, ko pride :duda: (25 kvadratov, zdaj sva pa na 7). In je treba vse porihtat! No, saj bo! Bom drug teden z večjim veseljem hodila po Ikei in nabavljala! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?