Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nereaktiven ctg,kaj,kako sledi naprej..... 25.2.2010 22:02:42
|
|
|
|
naja78
|
živ. punce in mamice,prosim za kak nasvet: imam nereaktiven ctg,otroček je bolj miren.zrelost posteljice je 1-2. sem v začetku 35 tedna.z otročkom naj bi bilo vse ok-UZ(mere so ok,ne zaostaja v rasti,...),le ta CTG je bolj sumljiv. zdaj pa me zanima kako je s tem ctg-jem???na 1 teden imam kontrolo-ctg,pregled,hodim v porodnišnico.če ne bi otročka dalj časa čutila moram tja-ok vem. pri prvem otročku sem imela nereaktiven ctg v 40 tednu.sedaj v 34 in tudi že prej. kaj sledi???kako je bilo pri vas??se G ful zanašajo na ta ctg??? vem to,da naj se otročku naj ne bi preveč dobro godilo..če je nereaktiven???kaj so naredili G pri vas??npr.sprožili porod,ali so čakali?? kaj je bil mogoče vzrok za tak ctg?? a sem zakomplicerala???
|
|
|
|
RE: Nereaktiven ctg,kaj,kako sledi naprej..... 25.2.2010 23:23:01
|
|
|
|
emaa
|
Moja punca je samo tako trdno spala, da je ni nič zbudilo, so me vprašali, če sem jo drugače normalno čutila, sem povedala, da ja, da tak čas zna spat, čez dva dni sem imela spet CTG, ki je bil v redu. Če bi gibe slabo čutila ali sploh ne, pa takoj v porodnišnico. Tako, da če je vse ostalo v redu, gibi prej in potem normalni, ni razloga za paniko, po moje.
|
|
|
|
RE: Nereaktiven ctg,kaj,kako sledi naprej..... 26.2.2010 9:18:52
|
|
|
|
mama11
|
Naja, prosi G, da ti naredi še en CTG, pa kakšnih 10 min pojej nekaj čokolade. Pri meni je vsakič pomagalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?