|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dekleta
5.7.2005 13:43:51   
leyla
vem, da ste strokovnjakinje na področju ovulacije pa me zanima če ima katera podobne težave kot jaz, namreč imam močne ovulacijske krvavitve, to pomeni da na vsake 14 dni krvavim po 5 dni. Mi gre že pošteno na živce, mislila sem da bo po porodu kaj boljše a se je spet začelo. G. ne ve več kaj bi mi dal, zato sprašujem vas če je kaj takega kar bi jih ustavilo, aja pa kt mi ne pomagajo in zanosila sem tudi brez problema, sicer nenačrtovano,ker mi je neka super priznana G. rekla da ne morem zanosit pri teh krvavitvah in glejga zlomka še isti večer je bil spočet moj srček. Najlepša hvala, pa lepe pozdrave iz Gorenjske.
Lea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dekleta
5.7.2005 13:49:36   
tinkamiška
Leyla pozdravljena:rozica:
Jst ti sicer ne znam odgovorit na tvoje vpršanje, sem imela samo enkrat ovulacijsko krvavitev in še to samo malo roza izcedka, takrat sem tudi zanosila:) Kljub rednim ovilacijam, pa do takrat nikoli nisem opazla kakršnekoli ov. krvavitve.

Upam, da ti bo katera znala odgovorit, bi pa verjetno marsikatera dala celo premoženje za takele ovulacije, da bi lahko potem zanosila;) te pa razumem, da te 5 dnevne krvavitve pošteno motijo, potem pa še M:zmeden: A so M krvavitve tudi dolgotrajne?

Lepo se imej in ti želim vse lepo za naprej:rozica:

Tinka

(odgovor članu leyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dekleta
5.7.2005 14:11:21   
leyla
Oj
ja menstrualne krvavitve trajajo tudi 5 do 7 dni, tako da mi nič fletno, še posebej zdej ko je toplo in čas morja. Vem, da bi jih ble nekatere zelo vesele in upam da čimprej dosežete zastavljeni cilj:duda:

Lp
Lea

(odgovor članu leyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dekleta
5.7.2005 14:55:24   
Snoopika
Tudi jaz imam močne ovulacijeske krvavitve in mi je bilo rečeno, da bo težko donosit otroka?!! Čeprav ne razumem ravno zakaj. Mi je pa pomagalo, ko sem jedla KT. Samo na žalost jih nisem prenesla, ker sem imela alergično reakcijo. In sem spet na enakem. Menstruacija traja 7 dni pa še kake 2-3 dni ovul. krvavitev.

(odgovor članu leyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dekleta
5.7.2005 17:48:17   
anajmad
Tudi jst včasih krvavim ob O in imam močne krče.Res pa je,da se mi je to pojavilo po drugem porodu.Prej pojma nisem imela,kaj je O(sem misla,da je neki za na kruh namazat:)-:)-:)-:)-:)-).Sedaj pa je kr hudo.Zgleda,da pač vsako telo drugače odreagira.Men je g.rekla,da so se men mal hormoni sfrkal,stres in seveda emšo,ker nisem več med mlajšimi.Ah,enkrat bo že bolje.
en lp:morje:D.

(odgovor članu leyla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!