|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 19.2.2010 15:20:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Z možem sva skupaj že 10 let od tega sva 3 leta v zakonu. Bilo je vse lepo, nakup stanovanja,...pa otroci ( 2 leti in 3,5let). Bila so sicer občasno kakšna nesoglasja kot večji del povsod v zakonu, zdaj se pa na nek nalin sve bliža koncu. Že kakšen mesec so se nekater stvari spremenile 100°na možu. Žačel je hoditi na rekreacijo, na začetku 3x tedensklo zdaj če se da pa kar vsak dan. Nima več nikakeršnih odnosov z mano, pogovor če ga kaj vprašam mogoče o otrocih, vse ostalo kar vprašam, pripomnem,...mi reče da me naj ne zanima in da ga nimam kaj spraševati. Začel je ignorirati tudi otročka, nima časa za njih. Včasih jih je dal še zvečer spat, sedaj pa govori da naj grejo kar z mano. Potem pa leti na računalnik in kontaktira z eno izmed svojih sodelavk, tako da se včasih več sliši z njo kot z mano.Vse je ušlo nekemu nadzoru, prej je vsaj malo pokazal zanimanja zdaj pa popolno nič. Pravi da mu tako odgovarja,takšno življenje, da pride in gre kot hoče.Doma pa ima itak vse narejeno,pospravljeno,kosilo,zlikano,... Spolnih odnosov tudi že kar skoraj mesec dni ni več ali pa mogoče kakšen dan več. Sicer mi zatrjuje da s tisto sodelavko nima nič, ampak ne moram verjeti dokler se ne moraš prepričati. Je tudi nehal kaditi tako da sem se tudi s tem tolažila, da je mogoče to vpliv, ampak zdaj več nisem prepričana. Sem že z živci na koncu, jaz želim da bi se stvari spremenile on pa vse zaničuje. Nevem več kaj naj naredim, ali je to samo neko obdobje pa naj pustimčasu čas ali kaj. ker se mi zdi če bo predolgo trajalo, da bo vsak dan slabše. Kaj lahko še naredim. Naj čakam,...sicer nimam nikamor iti in se ne moram kar tako odmakniti, ker imamo kredite za stanovanje ni lahko. Ima kdo kaj podobnega,...kako naj to rešim, če se še da. lp dokler mu boš "pustila",da to počenja..bo počel..naredi temu konec in se postavi za sebe
|