Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje otroška smučarska oprema-rabljena ali... 15.2.2010 10:26:15
|
|
|
|
al1*
|
Mi smo rabljeno za otroke kupili pri Rampreju na Radvanjski. Za izposojo pa ne vem.
|
|
RE: kje otroška smučarska oprema-rabljena ali... 15.2.2010 10:30:44
|
|
|
|
kasso
|
Intersport, Hervis...vprašaj
|
|
|
|
RE: kje otroška smučarska oprema-rabljena ali... 15.2.2010 13:46:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Intersport, Hervis...vprašaj za izposojo vprašaj. Pirjatelji so si izposodili za otroke, samo se ne spomnim, ali v Hervisu ali intersportu.
< Sporočilo je popravil kasso -- 15.2.2010 13:47:31 >
|
|
|
|
RE: kje otroška smučarska oprema-rabljena ali... 15.2.2010 13:52:42
|
|
|
|
mojca*
|
o, hvala! nisem vedela, da te športne trgovine tudi sposojajo. bom vprašala. še danes hvala!
|
|
|
|
RE: kje otroška smučarska oprema-rabljena ali... 15.2.2010 14:56:24
|
|
|
|
livia
|
Tudi na smučiščih običajno izposojajo. Odvisno kje boste smučali. V tujini dobiš ziher. Videla sem, da imajo tudi na Golteh. Mi bomo v tujini dali 9€ na dan za smuči, pancarje in čelado, na golteh je pa samo čelada 5€, vse skupaj pa 22€.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2014 16:26:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVesel dan mučenikovDanes obeležujemo dan mučenikov, tako da gospodje – danes je vaš dan! Tradicionalno naj bi vam vaše drage za darilo prin...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: