Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediatrinja Ajda Cimperman 15.2.2010 9:12:46
|
|
|
|
ksenija12
|
Sprejema tudi na osnovi koncesije. Je pa odlična in jo toplo priporočam. Mislim da ima vsak mesec na začetku nekaj prostih mest. Čimprej jo pokliči.
|
|
RE: pediatrinja Ajda Cimperman 15.2.2010 9:19:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zala1 če ima katera izkušnje s pediatrinjo dr. Ajdo Cimperman? Moja bivša svakinja je bila nad njo sprva izredno navdušena, ko pa je šlo zares (beri: huda srčna napaka pri drugem otroku), sta jo nezainteresiranost in odklonilni odnos te pediatrinje močno razočarala Po njenih izkušnjah je omenjena zdravnica super za običajno preventivo+sistematiko, za klasične viroze, standardna bakterijska obolenja in otroške bolezni, pri hudo bolnih otrocih pa (po izkušnjah omenjene mamice) "odpove"
|
|
|
|
RE: pediatrinja Ajda Cimperman 15.2.2010 9:33:15
|
|
|
|
Sempervivum
|
Jaz sem jo klicala za našega fanta, pa ni sprejemala novih. Menda samo na začetku meseca sprejme nekaj malega novih pacientov - sprejema preko koncesije - teh nekaj na mesec. Jaz sem klicala kakšnega 5 v mesecu, pa sem bila že prepozna. To je sicer kršitev zakona, ampak kaj naj ... Tako da dvomim, da ti bo uspelo. No, saj držim pesti, ampak moja izkušnja je pač taka. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?