Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:07:22
|
|
|
|
hubi
|
Ja, jaz. To je loterija, drugega ne morem reči. Nama je ratalo v pol leta.Če imaš srečo, naletiš na ovulacijo. Upam, da ti kmalu uspe.
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
M imela na 4-5 mesece.sexala vsak drugi dan.uspelo v 6 mesecih
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 11.2.2010 21:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
super,,obema iz srca čestitam,,upam,da tudi meni uspe,sicer sva prejšnjič na dva dni,sedaj me je pa strah narediti test,ker se bojim,da bom spet razočarana....
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 6:42:42
|
|
|
|
beba75
|
Čestitke obema ki je "ratalo". Jaz imam m na 32-72 dni pa se trudiva že dobre 3leta, zdaj sva že v neplodnostni za mano pa so že 4IUI, 1IVF in 1postopek z zamrznjenčkom. Žal ni ratalo in upam da bom hitro spet v novem postopku. Ne jemljem ti upanja, saj enkrat "ratalo" BO , samo rajši čimprej do zdravnikov v neplodnostno ambulanto, ker se tudi tu zna zavleči. Leta pa tečejo. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 10:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
beba 75,,sočustvujem s tabo,ampak,ta tema je za vzpodbudo,kateri je uspelo,ne kateri ne uspe,teh tem je več kot dovolj....
|
|
|
|
RE: brez menstruacije in zanositev 12.2.2010 10:35:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen beba 75,,sočustvujem s tabo,ampak,ta tema je za vzpodbudo,kateri je uspelo,ne kateri ne uspe,teh tem je več kot dovolj.... kr neki anonimna...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)
matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!