Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 16:56:27
|
|
|
|
rija
|
jap, prejšnjič je prijateljica plačala ca. 20 eur jaz ga grem iskat ta teden, pa bom videla...
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 17:21:48
|
|
|
|
urskavaup
|
20 eur???? So normalni?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 17:51:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 17:53:08
|
|
|
|
benika
|
Jap, v KR je to plačljivo že kr nekaj časa.
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 17:53:26
|
|
|
|
lumpy
|
na našem koncu je to že par let ustaljena praksa in se ne čudimo več, vsako potrdilo je za plačati, tudi kopija, če potrdilo izgubiš...
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 18:02:10
|
|
|
|
alda
|
Ma nekatera potrdila so že dolgo plačljiva. Jaz sem že pred dobrimi 15leti morala plačat potrdilo, da mi v službi pripada dijetna prehrana zaradi aleergije. Pa tudi mislim, da je bilo okrog 3000, takratnih tolarjev
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 18:28:12
|
|
|
|
nina166
|
Jaz sem šla pred enim mesecem ponj in mi ni noben nič rekel, da bi mogla kaj plačat. Česa vsega se ne spomnijo
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 18:34:09
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ja res je plačljiv ,sem se lani srečala s tem
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 18:52:39
|
|
|
|
ledenaa
|
Meni se ne bi splačalo,imam vrtec skoraj 30 e
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 19:09:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 20:30:41
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem plačala zadnjič potrdilo o poškodbi 10€,enkrat prej pa za podobno potrdilo nisem nič dala,ker sem zdravniku nesla eno flašo in čokolatine,ki so vsekakor cenejši od 10 €
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 9.2.2010 21:08:28
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz sem to potrdilo dobila decembra zastonj.Za sina , ki je bil od sredine oktobra do konca novembra 10dni v vrtcu. Zato je ped. predlagala , da naj ga imam doma in mu predpisala bronchomunal vsak dan 30 dni. Sama sem potem napisala prošnjo za oprostitev plačila vrtca za december,priložila zdravniško potrdilo in nesla na občino. Iz občine sem potem dobila odločbo , da smo oproščeni plačila vrtca za december.
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 10.2.2010 8:50:34
|
|
|
|
nananaja
|
Pri nas je bilo ponavadi tako, da za stvari, ki smo jih sami želeli od zdravnika, za zavarovalnico in podobno, se je vedno plačalo, tudi pri fizioterapevtki, pa to že, ko sem bila še sama v OŠ. Nisem pa še nikoli rabila potrdila od pediatra. Ampak za oprostitev plačila vrtca bi pričakovala, da bo treba plačat, bi pa pričakovala potem popolno oprostitev, al ne. Je pa treba premislit, koliko bo koristi, za potne stroške na fizioterapijo se splača le v primeru, da se voziš vsaj 25km.
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 10.2.2010 10:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene!zdravniško POTRDILO se plača,zdravniško OPRAVIČILO pa ne!lani septembra sem ga tut jaz plačala 24e,ker sem rekla da rabim potrdilo za faks,en teden nazaj se je pa moj razkuro in klical v zdr.dom kaj je s temi potrdili in opravičili,kaj se plača in kaj ne in odgovor sem vam napisala zgoraj.ko sem bla pri zdravnici in sem potem šla k med.sestri še to poštemplat,me je vprašala,kak ste se zmenli za to potrdilo,sem samo rekla z malo močnejšim tonom opravičilo! in sem ga dobila brezplačno.jaz bi rekla da nas nateg.... kjer nas lahko,tak da ne se pustit!
< Sporočilo je popravil mary10 -- 10.2.2010 10:06:46 >
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 10.2.2010 10:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
aja,pa potrdilo je blo napisano spet za faks in na mojo zahtevo,da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: zdravniško opravičilo plačljivo???? 10.2.2010 13:05:37
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz ga grem jutri iskat... danes sem pozabila in če se spomnem, bom napisala koliko je... je pa vseeno bolje 20 eur kot pa 300 eUR :)))
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!