|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 12:18:34   
Barbela
Predvidevam, da se mi je odluščil čep, saj sem zasledila na perilu rjavo rdeč madež. Počutim se v redu, le v križu je neka taka hecna bolečina in 3 dni mi trebuh zelo otrdeva. Je to, to kar mislim? PDP imam 11.7.

Zanima me, ali naj počakam na popadke ali naj grem v bolnico? Kaj bi naredile ve?

Hvala za odgovore,
Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 12:23:01   
Anonimen
Ko se je meni odluščil čep, ni nič pomenilo začetek poroda. Rodila sem šele 20 dni kasneje s pomočjo umetnih popadkov. Tako, da ti predlagam, da kar v miru počakaš doma na prave popadke. Ni fajn, če si prehitro v porodnišnici, ker je konec z gibanjem. Z gibanjem pa ravno pospešuješ porod in odpiranje.

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 12:24:42   
Barbela
Aha, potem čimveč hodit. Upam, da bo šlo pri meni hitreje, kot pri tebi Blacky. Ker že res komaj čakam. :sloncek:

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 12:58:36   
Anonimen
Najlepše bi bilo, če bi ti rodila 15.7., na moj rojstni dan.:)-:)-:)-:)- To je najlepši dan v letu, no poleg 27.1., ko se je rodil moj Nejc. ;)

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 13:16:45   
Barbela
Si le še ena kandidatka več s predlogom, na kateri dan naj rodim :):):):) Najbolj zanimivo je pa to, da čist nihče ni dal datuma pred 7.7. :)- Mogoče nas bo zdej vse presenetil :bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 13:56:24   
Maxica
Meni se je čep odluščil dobre tri dni pred porodom (teden dni pred PDP). Ampak to je pomenilo tri dni ful ful sluzastega izcedka, notri pa je bilo občasno nekaj krvi. Dva dni potem, ko se je ta sluz začela, so se pričeli popadki. Se pravi-v torek zvečer se je pričela sluz, v petek ponoči sem rodila. Ti kar počakaj na popadke, nikar ne hodi prehitro v porodnišnico. Srečno!:sloncek:

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 14:29:28   
lex
Meni je voda odtekla nekaj ur po tistem, ko se mi je odluščil čep. Ne hodi prehitro v porodnišnico, ker te bodo kar nekako postrani gledali ko boš prišla. Z gibanjem je pa itak konec.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KO SE ODLUŠČI ČEP
3.7.2005 23:34:20   
NENAJANI
Hja no, men se sicer čep ni odluščil (vsaj jst ne vem za to :zmeden: ). Ti pa svetujem isto kot ostale- počakaj na popadke oz. da ti bo voda odtekla!!! Zato ker v bolnici nimaš kaj drugega za počet kot pa ležat!!!!!!!kar je neverjetno dolgočasno!!!!!!!!!
Ti pa želim čimhitrejši porod, kadarkoli že bo! Itak ti bo ostal v spominu kot najlepši dan v življenju!!!!!
Upam, da bova čimprej skupaj šli na kavico z najinimi polnimi vozički!!!9nebesa
Lep pozdrav od Nene in Janija. Kristjan vam pa vsem pošilja svoj najglasnejši UUUUUUUUUEEEEEEEEE!!!!!!
:rozica:

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?