Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Medulin - Hotel Holiday 9.2.2010 11:12:03
|
|
|
|
mojca*
|
v hotelu smo bili 2-3 krat... sobe so zelo lepe, udobne, prostorne, smo tudi imeli tako z dodatnim ležiščem in v njej tudi prenosno posteljico za dojenčka. dvigalo imajo. hrana zelo dobra, samo, če si tam dlje časa, npr 10 ali 14 dni, se je že nasitiš, ker je bolj kot ne vedno isto dan za dnem... prosite za sobo, ki je " bolj mirna", mi smo jo imeli prvič nad teraso in nismo mogli spati ker je glasba na terasi bila precej glasna do 24.00 h. sicer pa-uživajte!
|
|
|
|
RE: Medulin - Hotel Holiday 11.2.2010 14:58:30
|
|
|
|
lenca1
|
mojca hvala za odgovor, bomo po vsej verjetnosti kar rezervirali, samo še mož si mora urediti dopust v službi. Če mi lahko še odgovriš ali je ta hotel v bližini tistega dela plaže, kjer je dostop v morje mivkast (vem, da so na tej plaži 3 hoteli - vsaj zdi se mi tako, ne vem pa točno kateri se nahaja kje)? No sej glavno pa je, da se hotel nahaja ob plaži oz. v bližini, da ne hodiš ne vem kako daleč do plaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?