Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 4.2.2010 20:57:21
|
|
|
|
bskrle
|
Kjer se boš dobro počutila ti, se bo tudi otrok.
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 4.2.2010 21:28:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Kjer se boš dobro počutila ti, se bo tudi otrok. to itaq.
|
|
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 4.2.2010 22:43:36
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Iščem neke smernice za poletne počitnice - morje - kaj priporočate? Thanks A ti tut? Mi gremo poleti v Rabac v apartma - ni predaleč, super morska klima, borovčki, pol urce peš do mesta...
|
|
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 4.2.2010 22:51:20
|
|
|
|
rija
|
Mi smo bili pri 4 mesecih prvič v Umagu.....čudovito....ogromno sprehajalnih poti v senci....blizu....skratka prvi dopust je uspel na celi črti.
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 4.2.2010 23:05:10
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Kjer se boš dobro počutila ti, se bo tudi otrok. točno to! to pomeni, da izberi toplice zase, ker malček dejansko od toplic ne bo imel veliko, ne more se vozit po toboganih, skakt itd... Enako za dopust... kar se tebi zdi OK, da boš uživala in boš sproščena, pa bo dete tudi...
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 5.2.2010 13:49:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Mi smo bili pri 4 mesecih prvič v Umagu.....čudovito....ogromno sprehajalnih poti v senci....blizu....skratka prvi dopust je uspel na celi črti. No, končno ena, ki je razumela, kaj ''iščem'' Hvala rija reby - se bomo mogoče še na morju našli
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.2.2010 13:50:11 >
|
|
|
|
RE: Kam na počitnice z dojenčkom? 5.2.2010 16:04:25
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, pri toplicah bi jaz gledala na to, da majo tud kak bazn, ki ni termalen, ker dojenčka v termalno vodo ni priporočljivo dajat (oz. odvisno od termalne vode) mi smo bili nekajkrat v Portorožu, pa ni ne vem kaj tako da ne priporočam!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?