Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 19:15:47
|
|
|
|
SashaB
|
No, tudi mi smo malo prišli k sebi in našli par minut da opišem našo izkušnjo. Prejšnjo sredo smo imeli pregled pri G 8) in CTG je pokazal močan popadek (čeprav se meni ni zdel tako hud). Nato smo dobili navodilo da se, v primeru da še ne bo nič, v petek (na dan PDP) oglasimo v porodnišnici na pregled.:zmeden: Moram reči, da sem upala da bomo rodili kaj pred rokom, zato je bil že zadnji teden kar zoprno čakati. Nekaj me je sicer stalno zvijalo vendar nič konkretnega.:zmeden: Tako smo se v petek popoldne (ko se je malo shladilo) napotili v LJ porodnišnico - tako na pregled... :) Zdravnica me je čudno gledala in spraševala ja kaj pa delate tukaj? Vendar, ko me je pregledla je ugotovila da sem 4 cm odprta ter da je bila odločitev kar pravilna. (jzh pa sem mislila da gremo po pregleu lepo še malo domov ...) Sledili so seveda britje in klistir ter nato pregled druge zdravnice. Bili smo v lepi roza sobi. Ob 22.00 so predrli mehur in popadki so postajali vse močnejši in pogosteši. Vendar je bilo še vedno "zanimivo" in s fantom sva se še uspela hecati in smejati. Vendar je odpiranje šlo bolj počasi, zato so dodali umetne popadke. To pa začne boleti...:hudicek: Tako da dobim nekaj proti bolečinam in nadaljujemo s popadki. Nekje okoli 2.00 zjutraj pa je bil čas za resno zadevo. Sedaj pa je bilo potrebno začeti zares. Pa par popadkov na eni strani pa par na drugi. :hudicek: V tem času mi je šlo po glavi, da bo to najin prvi in zadnji otrok. Vendar tudi to je (ob res super spodbudi in super pomoči vseh prisotnih babic) minilo in ob 2.51 je prijokal najin cukerček - Lan. :modri::duda: :bravo: Moram pohvaliti tudi atija, ki naju je pridno spremljal, spodbujal in hladil z mokro krbo. Res je bil v veliko pomoč. Sedaj pa že pridno papamo in spimo.9nebesa Punce, ki še čakate, kot vse pravijo, res je bolečina, vendar nagrada, ki jo prejmeš je res nepopisna in se vsekakor splača. Neverjetno in nepopisljivo! Upam da pri vas mine čimhitreje in pobožajte še malo trebuščke. Ps Dodali pa smo tudi nekaj prvih slikic najinega sinčka.:duda:
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 19:21:11
|
|
|
|
aprilka
|
Čestitam. KO sem prebrala ta članek so mi stopile solze v oči. Jaz tudi komaj čakam da bom držala v naročju malo :duda: Še tri tedne vendar se mi čas takoooooooooooo vleče. midva tudi pričakujeva malega Lana. lepo se imejte in cartajte se
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 19:45:18
|
|
|
|
štručka
|
:bravo::bravo::bravo: Res leeep je mali Lan!!!!
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 20:40:28
|
|
|
|
LE&TA
|
Ćestitke!:bravo: Vajin Lan je res ful luškan. Moram priznat da mi vsi dojenčki niso lepi, šele kasnej so mi všeč. Vajin mi je bil pa takoj, sploh prva slika! Ga je tko lepo videt! Sej mora bit res lepo ko dobiš tako bitjece u roke!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 20:44:13
|
|
|
|
cmokec
|
Čestitke :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 22:27:05
|
|
|
|
Felicity
|
Čestitke vsem trem. Mali Lan je zares čudovit.:bravo: lp
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 22:32:44
|
|
|
|
Margareta
|
Čestitam za malega Lana:bravo:. Res je lep fantek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Porodna izkušnja + slikice 1.7.2005 23:44:02
|
|
|
|
Nannn
|
cestitke se od mene...kaksen cuker je tale Lan...kar stokala sem zraven ko sem gledala fotke :bravo: Vse lepo :rozica: Nannn
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2005 12:35:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......