|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lepotna operacija .....
1.2.2010 20:17:01   
diana 28
Že nekaj časa se opogumljam, da bi povprašala za vaša mnenja glede lepotne operacije nosu. Zanime me ali bi si šle popraviti nos, če bi imele grbico. Mene sicer ne prav tako zelo moti vendar včasih me pa zamori ni mi jemlje samozavest. Bila sem že na posvetu vendar sem se kar malo prestrašila.... user posted image Pa ne želim biti ne vem kaka lepotica samo malo lepši nosč user posted image .... Imam tak nos kot ga je imela Mojca Mavec. No, ona si je popravila.

Ne vem kaj narediti, sem prav malo v dilemi... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lepotna operacija .....
1.2.2010 20:26:22   
zmajaz
Jaz bi rekla za tako zadevo samo - zakaj pa ne, če te moti in če si lahko privoščiš. user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2010 20:30:51   
Anonimen
enako kot zmajaz....

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2010 21:25:59   
Naja31
Živjo,

jaz tudi že nekaj časa razmišljam o tem. Najprej zato ker imam zaraščen nosni pretin in eno nosnico popolnoma neprehodno, potem pa tudi iz estetskih razlogov. Ampak se nikakor ne morem odločiti za poseg. 4 leta nazaj sem že imela datum za operacijo pretina, pa se potem nisem prikazala. Vedno sem bila mnenja, da ne grem pod nož če ni življenje ogroženo user posted image .
Nekaj mesecev nazaj pa sem ponovno začela razmišljati o tem. Ne morem se odločiti. Gledala sem cene po netu, okrog 4 000 eurov bi prišlo. Saj mogoče bi mi kakšen del krila zavarovalnica ker gre tudi za zdravstveno težavo. Trenutno toliko denarja itak nimam, tako  da bi morala počakati še kakšen mesec.
Kam pa si šla na posvet če lahko vprašam? In kaj so ti rekli? Meni so priporočili
Planinška.

Pomisleke imam tudi glede tega, da to potem ne bom več jaz, če me razumeš. Moj nos je dominanten, je nos po očetovi strani družine, vsi ga imamo, in me skrbi, da bom s tem izgubila del identitete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 21:35:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2010 21:38:06   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
bom prej joške operirala..

A ni to še bolj boleče kot nos? user posted image  Pravijo, da ful boli - ker potem je tu še tujek v telesu, česar pri nosu ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 21:41:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2010 21:43:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

bom prej joške operirala..

A ni to še bolj boleče kot nos? user posted image  Pravijo, da ful boli - ker potem je tu še tujek v telesu, česar pri nosu ni.

Tujka ni, če si jih greš zmanjšat user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2010 21:48:16   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz bi rekla za tako zadevo samo - zakaj pa ne, če te moti in če si lahko privoščiš. user posted image

isto mislim...
drgač pa vsak zase ve kaj je zanj najboljše.....

jst sem do pred kratkim nosila breckete (aparat), v 17 letih sem menjala 6 ortodontov, nevem kolko aparatov, teorij,...100x sem že obupala, da ne govorim o mojih starših; a strašno sem si želela, da bi imela pošlihtane zobe... no se je splačalo; 3 leta nazaj sem dobila breckete in končno- se zdaj lahko brezskrbno smejim na širooookooo...user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 21:54:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2010 21:56:02   
majuška10
 tako user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2010 22:13:27   
zmajaz
nep, nos je med najbolj bolečimi ker ti ga "razbijajo" --vzame kladivce in bum bum bum...

Auč! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2010 22:14:02   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Tujka ni, če si jih greš zmanjšat user posted image

Ja v tem primeru ga pa res ni. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2010 22:17:07   
diana 28
Živjo,

jaz tudi že nekaj časa razmišljam o tem. Najprej zato ker imam zaraščen nosni pretin in eno nosnico popolnoma neprehodno, potem pa tudi iz estetskih razlogov. Ampak se nikakor ne morem odločiti za poseg. 4 leta nazaj sem že imela datum za operacijo pretina, pa se potem nisem prikazala. Vedno sem bila mnenja, da ne grem pod nož če ni življenje ogroženo user posted image .
Nekaj mesecev nazaj pa sem ponovno začela razmišljati o tem. Ne morem se odločiti. Gledala sem cene po netu, okrog 4 000 eurov bi prišlo. Saj mogoče bi mi kakšen del krila zavarovalnica ker gre tudi za zdravstveno težavo. Trenutno toliko denarja itak nimam, tako da bi morala počakati še kakšen mesec.
Kam pa si šla na posvet če lahko vprašam? In kaj so ti rekli? Meni so priporočili
Planinška.

Pomisleke imam tudi glede tega, da to potem ne bom več jaz, če me razumeš. Moj nos je dominanten, je nos po očetovi strani družine, vsi ga imamo, in me skrbi, da bom s tem izgubila del identitete.
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz sem bila pri dr. Fabjanu. Pregled stane 50€, kar je veliko vendar jaz sem reskirala.  Rekel mi je, da bi mi precej predelal nos... Izboljšal naj bi tudi dihanje, saj je opazil neko napako in zravnal bi ga tudi, ker je malo ukrivljen. Edino kar me je zmotlo je to, da mi je prikazal precej manjši nos- v obliki skakalnice, kar pa si ne želim saj bi ga rada samo zravnala. No rekel je, da bi naredil tako kot jaz želim. Ceno  je postavil 2.900€ s tem, da prineseš denar na dan operacije ali prej (avans).

Ja, tudi jaz imam veliko pomislekov in to prav takšne kot jih ti navajaš. Predvsem to, da je nos podedovan in del družine po mamini strani in po eni strani se mi zdi to zanikanje družine. Pa tudi glede identitete, kot si ti omenila....

Težka odločitev.... Veliko razmišljam in mi nekako ne da miru.... user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2010 22:23:40   
diana 28
Ko sem bila na pregledu mi je rekelDr. Fabljan, da po operaciji dajejo tablete proti bolečinam in, da ne boli. Čutil naj bi kot en prehlad.

Ne vem, ali je res ali pa samo opogumlja, da se ne preveč ustrašiš. user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2010 22:30:54   
Naja31
Od mojega moža sodelavec si je dal popraviti nos pri Glumičiću na Hrvaškem. Mož pravi, da je že naslednji dan skakal okrog, edino nekaj podplutb je imel. Naj sploh ne bi bilo hudo.

Jaz sem spet začela razmišljati o tem ker me zadnje čase na vseh mojih fotografijah blazno moti nos. Vsakič ko pogledam mi nos pade v oči.
Je pa tudi res da imam slabše obdobje kar se tiče zadovoljstva s sabo in lastnim telesom. Zdaj sem se resno lotila hujšanja, da se končno znebim odvečnih kilogramov od obeh nosečnosti, potem bom pa videla. Mogoče me pa nos ne bo več toliko motil. Ampak dejstvo da imam zaraščen pretin pa ostane.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2010 22:49:26   
diana 28
Ja, potplutbe menda lahko trajajo nekaj dni vendar jih lahko blažiš s kremo in počasi izginejo.

Uff, slik pa niti ne omenjaj ..... Na določenih ko se vidim me kar razžalosti  in se počutim grozno, sama sebi se zdim grda. user posted image   Strah me je, da nisem dovolj lepa za svojega partnerja itd. Grozno res....

Sigurno pa je odvisno tudi od same sebe, včasih je to bolj izrazito drugič manj.

Glede kilogramov pa bi rekla takole... ko sem jih jaz imela malo več se mi je tudi nos manj videl, ker sem imela bolj zapolnjen obraz.... Ko pa sem shujšala je še bolj štrlel ven....to so mi bljižnji povedal-moj svak, ki me rad heca user posted image ... Je pa sigurno odvisno od posameznika.... Jaz sem shujšala tudi v obraz in se je kar poznalo.

Bo treba še malo preštudirat kaj narediti... ali se odločim za poseg ali pa se sprijaznim in obdržim ta moj nosač. user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 22:49:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 23:00:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2010 10:12:38   
diana 28
Ojej.... zgleda kar huda ta operacija..... user posted image

No ja, saj ne čutiš vendar za videt pa je grozljivo.....

Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2010 10:20:21   
A & T
Jaz sem si pred tremi leti povečala prsi, pa ne zaradi modne muhe, ne zaradi drugih, zaradi sebe in svoje samozavesti, ker so se mi zaradi črpanja mleka po prvem porodu (7 mesecev) čisto spremenile. Visela je le koža, kot čajne vrečke. Na operacijo sem šla po drugem porodu in sem več kot zadovoljna.

Če tebe tvoj nosek moti, si ga popravi, je pa res, da vsaka operacija predstavlja tveganje, tako zdravstveno, kot tudi estetsko. Jaz sem dr. popolnoma zaupala in sem z vsem zadovoljna.

Vso srečo.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.2.2010 22:18:09   
pina colada
Če te moti, zakaj pa ne...
Moj je bil tudi malo podoben staremu nosu Mojce Mavec, pa mi je Glumičić rešil problem in to zelo uspešno...še vedno sem nekako ostala "old me", vendar je nos veliko lepši, elegantnejši, ravnejši...
Čeprav mi je lomil nos in ožal nosno kost, me ni bolelo več kot en dan po op., le v modricah sem bila kak teden.
Me je pa op. pred 4 leti stala 1500 €.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.2.2010 22:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Imam tak nos kot ga je imela Mojca Mavec. No, ona si je popravila.

Ni opazit user posted image user posted image

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.2.2010 20:01:36   
diana 28
Hvala vsem za odgovore in vaše izkušnje....

Se bom morala kar odločiti. Se pa kar nagibam k temu, da grem na operacijo. To bi rada storila predvsem zaradi svoje samozavesti. Rada bi si jo izboljšala, ker je res bolj pri tleh user posted image ...

Moram se odločiti še za primeren termin (poletje, zima) in k kateremu kirurgu grem ....user posted image    

(odgovor članu pina colada)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.2.2010 20:45:23   
Taddy78
Jaz bi na tvojem mestu tudi šla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?