Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je lahko? 1.2.2010 8:32:14
|
|
|
|
florecita
|
Jutro! 8. dan po sem opazila rahlo krvav izcedek. Ne bom zdaj spraševala ali mislite da sem noseča,..ali ne ,.. zanima me le, kaj bi to drugega bilo, če ni vgnezditev? Moj ciklus je točen. Na 28 dni, Ovulacija 14. dan ciklusa.... idealno, ni kaj. Kar se tiče hormonov,... odpade, ker se nič ne zdravim ali podobno... tudi psiha odpade, ker sem to temo in obsedenost z zanositvijo opustila. Pa tudi zaradi tega, ker moj sploh ni not spustil.... ( prvič sem pomislila na ravno ko sem opazila to nekakšno kri, 8,9. dan po ) Morda je pa ta mesec ravno zaradi tega ratalo, ker nisva na to nič mislila in rekla ko bo-bo.
|
|
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 9:08:19
|
|
|
|
BabyKitty
|
Meni se dogaja isto in mi je ginekologinja rekla, da je to ali vnetje ali pa hormonsko neravnovesje. Dala mi je svečke Betadine, vzela bris, ki je OK (brez vnetja), ampak je po treh mesecih še vedno nespremenjeno glede izcedka. Tudi sama se nič ne zdravim ali kaj podobnega pa je še vseeno vzrok za moje težave najverjetneje hormonsko neravnovesje, vsak tako pravi teta G
|
|
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 9:15:17
|
|
|
|
talika81
|
kateri dan ciklusa pa je bil ? ker si napisala samo, da si opazila izcedek 8. dan po ?
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 10:38:30
|
|
|
|
florecita
|
sva 13. dan v ciklusu...
|
|
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 11:25:16
|
|
|
|
talika81
|
to pomeni, da si izcedek opazila na 21. oziroma 22. dan ciklusa? torej, če imaš res ovulacijo 14. dan ciklusa in ker običajno do vgnezditve pride od 6-9 dneva (naj me popravijo, če se motim), bi lahko to bila tudi vgnezditvena krvavitev. ampak to boš zagotovo vedela šele, če ti bo zamujala . naj ti povem tudi, da veliko žensk te krvavitve nima. predlagam, da poskusiš narest test, ko bo nekje 14 dni po , torej nekje konec tega tedna - če ne bo prej .
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 11:53:52
|
|
|
|
florecita
|
ja, izcedek je bil viden 20. dan. Ja, M pričakujem konec tega tedna. Me res zanima kaj bo. Po moje ne kaj dosti, ker pravim, da moj ni sperme spustil not... zanima me predvsem kaj ŠE DRUGO povzroča tak izcedek ravno v času vgnezditve..
|
|
|
|
RE: krvav izcede...če ni vgnezditev,kaj pa je... 1.2.2010 12:05:20
|
|
|
|
talika81
|
tudi če tvoj ni spustil not, še ne pomeni, da ne moreš bit . ker je lahko tudi v predizlivu kej spermijev, ki lahko oplodijo jajčeca. kaj bi še lahko bilo? kakšna hormonska sprememba, ne glede na to, da si navedla, da se ne zdraviš, lahko je tudi kaj drugega. vsekakor boš videla slej ko prej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?