Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 30.1.2010 22:17:23
|
|
|
|
zaspancek1
|
Ce gledas samo ADAC teste, je Cybex Solution X boljsi od npr. Roemer Kid, Kid Plus in enako varen kot Roemer Kidfix (isofix varianta). Seveda pa ni tako hudih razlik med vsemi temi, so vsi kar dobri. :-)
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 30.1.2010 23:09:50
|
|
|
|
Najaa
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim. Na teh testih je pa itak vsakih par mesecev drug sedež najboljše ocenjen.
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 9:51:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi ga imamo in smo full zadovoljni; ga imamo že dve leti in je super; ne menjam
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 11:27:28
|
|
|
|
AnciM
|
Ti testi so narejeni tako, da so rezultati primerljivi med seboj. Če vas zanima, kateri sedež je bolje ocenjen, samo primerjate številke med seboj, saj so vedno enaki kriteriji.
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 11:34:27
|
|
|
|
sabina9
|
Ojla! Mi smo ga kupili ravno v tej akciji. ..zaenkrat smo zadovoljni.Malo imamo sicer probleme z našim Timotejem, ker ni navajen na njem sedet... Tisti, ki imate namen sedež kupiti se vam splača sedaj ko je v akciji...sem ga pa že gledala tri dni pred akcijo in še dobro, da ga nisem takrat kupila.Prodajalka pa je bila seveda takrat čisto tiho in ni omenila nobenih akcij... pa-pa
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 13:03:19
|
|
|
|
Ribica **
|
Ga imamo ze vec kot 3 leta in je se vedno kot nov prakticno. Pac en model prej, ki je bil takrat aktualen.
|
|
|
|
RE: avtosedež Solution Cybex 31.1.2010 14:44:20
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Punce, hvala za odgovore...-) Kako pa se tkanina obnese poleti? Tako na oko se mi je zdela taka, da bi se lahko otrok precej potil v njej....?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?