Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 30.6.2005 22:08:10
|
|
|
|
anajmad
|
A Uz-je ti je delal g?Kolikor jst vem,če ktera je klomifen,da se delajo Uz-ji in potem še ostalo zdravljenje.Ne vem,dohtarja vpraši. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 30.6.2005 22:09:10
|
|
|
|
Kalina
|
prooooooosim punce, ce karkol veste napisite mi...cist sm zivcna, kr neka panika me zgrabla. se sama nevem kaj mi je :(
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 30.6.2005 22:10:46
|
|
|
|
Kalina
|
Ja vsak mesec sm hodila na UZje pa nic ni blo, sam debela sluznica in nic ovulacije, nic foliklov..
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 1.7.2005 6:52:36
|
|
|
|
emaa
|
Ja Kalina, če tudi po stimulaciji ni foliklov in nato jajčec, pa ostane samo IVF z darovanim jajčecem. Tu se pa čaka, da najdejo darovano jajčece s podobnimi fizičnimi lastnostmi kot so tvoje. DRugače pa sestra ali mama, jaz vem, da bi v taki situaciji meni katera od mojih sester darovala. V glavnem tudi če o ni, ni vse tako črno, postopek je pač enak kot pri sterilnsooti moškega, samo da za žensko iščejo darovalko.
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 1.7.2005 15:01:11
|
|
|
|
Kalina
|
Nimam ne sestre, ne mame.. :((
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 1.7.2005 15:09:00
|
|
|
|
emaa
|
ne se sekirat, saj ponavadi, tiste ko imajo punkcijo in če je toliko jajčec, jih tudi darujejo, pa so tudi ženske darovalke, je treba malo dlje čakat kot pri navadnem IVF, ampak tudi z darovano celico se pride do otrok. Ne jokat, saj bosta vidva tudi do :duda: prišla.
|
|
|
|
Ko ovulacije sploh ni?? 1.7.2005 16:30:18
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena kalina! naj te malce potolažim, da nisi sama brez ovulacij. tudi jaz jih namreč nimam, razen takrat ko jem tabletke, za sprožitev :hudicek:. danes sem bila pri dr kovačevi, pa sem jo vprašala kakšne so možnosti, pa je rekla, da se to da pozdravit,... tako, da brez skrbi bodi, ne se sekirat. veš pridejo trenutki ko sem čisto na tleh, ampak po vsakem obisku v ambulanti se mi nekako napolnijo baterije,.... samo upanje,... in kakšne postopke si že dala skozi? lahko mi odpišeš na privat, če želiš.... lepo bodi pa da nam čimprej uspe, da zagledamo :roza::modri: sasa24
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......