|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težava
30.6.2005 16:26:22   
pufi 2003
Lep pozdravček!
K sreči nimam hujših težav, tako da nosečnost poteka brez večjih posebnosti. Vseeno pa mi preglavice dela celulitis.

Zanima me, če ima še katera v nosečnosti težave s celulitom in kako si k zmanjševanju le tega pomaga.
Sem namreč v 17. tednu in kljub temu, da moja TT ni pretirana, saj sem se zredila le 1,5 kg pa imam težave (kar velike) s celulitom na stegnih in zadnjici.
Ker pravijo, da je zelo zelo težko zmanjšati celulit, me zanima kaj lahko že zdaj storim za to.

Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težava
30.6.2005 16:33:23   
Grascakinja
ta celulit je posledica zadrževanja vode v telesu (kar je v nosečnosti do neke mere normalno, če nimaš zravenm še visokega pritiska) - žal se ti ga bo verjetno še kaj nabralo, narediti pa ne moreš čisto nič, pa če uporabiš miljon krem. Kar bo šlo dol, bo šlo dol s porodom, pol pa s telovadbo.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težava
30.6.2005 16:52:26   
Sofi
Kot je pupa25 napisala, kriva je prevsem voda, ki ostaja v telesu. Zmanjšala ga med nosečnostjo žal ne boš, preventivno lahko le čimveč tekočine (vode) spiješ in telovadiš in si kritične predele masiraš. Ampak iz prve roke: NE POMAGA:((!
Tudi meni se je nabral, tako da res upam, da bo s porodom z vso odvečno vodo "izpuhtel" tudi ta novo nastali celulitis. Upam, da to niso le pobožne želje.

Jutri grem pa na morje z vsem tem odvečnim celulitisom:((, pa bomo preživeli. Po porodu pa, če ne bo šlo drugače, pač strokovne masaže in telovadba.

Nisi sama

Neposredna povezava do sporočila: 3
   težava
30.6.2005 17:34:06   
Anonimen
ZDEJ PA EN VIC, KI KROŽI MED MOŠKIMI: ZAKAJ MOŠKI NIMAJO CELULITA? KER JE TO GRDO.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   težava
30.6.2005 17:34:34   
Anonimen
BI JIM LAHKO DALE KONTRA: ZAKAJ ŽENSKE NISMO PLEŠASTE? KER JE TO GRDO.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   težava
30.6.2005 17:43:12   
Gina
Celulit je del vsake ženske. Rekla sem ženske. nekatere mladostnice ga nimajo, potem pa zelo zelo redko katera nima prav veliko njega. Krivec za to je način življenja. Stvari, ki ga spodbujajo so v zraku, v vodi in v hrani, načinu gibanja...skratka v življenju. Čim prej ga vzameš kot del življenja, lažje ti bo. Če pa si napumpana z reklamami o "zdravem življenju", s katerim celulit nima nujno veze, potem ti bo pa težko. Ker itak je vse v glavi. Jaz imam polno celulita, pa grem mirno na nudistično plažo, pa čisto všeč sem si. Če pa komu nisem, je pa to njegov problem, ne moj, a ne. V bistvu to, če kdo kaj čudnega misli, itak pove samo nekaj o tem, ki tako misli, o njegovih kompleksih, ne pa o tistem, ki ima celulit. Ne reci zdaj, ni res, nimam kompleksov, samo celulit mi ni všeč. Celulit je del nas, je del, ki ga družba ne sprejema, ker je pač cela družba zakompleksana, pa tudi zato, ker je to priznana vrednota, kot zlato, ker je stanje brez celulita tako redko.

Še nekaj. Celulit ima praktično vsak dojenček, ki ni zelo suh, ki je normalno težek. Samo mamice tega ne opazimo, če nismo pozorne, ker je naš otrok za nas itak perfekten tak ali drugačen. To je še en znak, da je nastanek celulita povezan z našim modernim življenjem, s hrano, pijačo in umazanim zrakom, konzervansi in vso ostalo packarijo, ki se ji ne moremo izognit.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!