Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 12:34:01
|
|
|
|
sanelaa
|
Popečeš malo piščanca (ali pa svinjino), daš čez to omako, zraven pa narediš riž ali njoke, kar pač imate raje. Lahko tudi samo riž pa omako čez.
|
|
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 12:38:32
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Jaz pa velikokrat kar sama naredim curry omakco. Popečem koščke piščančjega ali puranjega mesa, malo vegete, zalijem s sladko smetano, dve ali tri žlički curryja v prahu, potem pa še z bešamelom malo zagostim. Zraven pa skuham široke rezance, včasih tudi zeleno solato. Pri nas najraje jemo to kadar ni časa za kuhat, je namreč zelo hitro gotovo...cca. 20 min, ravno da se skuhajo rezanci. Pa dober tek
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 12:56:18
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: born*to*be*wild Jaz pa velikokrat kar sama naredim curry omakco. Popečem koščke piščančjega ali puranjega mesa, malo vegete, zalijem s sladko smetano, dve ali tri žlički curryja v prahu, potem pa še z bešamelom malo zagostim. Zraven pa skuham široke rezance, včasih tudi zeleno solato. Pri nas najraje jemo to kadar ni časa za kuhat, je namreč zelo hitro gotovo...cca. 20 min, ravno da se skuhajo rezanci. Pa dober tek to imamo tudi mi radi, piščanca v currjevi smetanovi omaki, zraven pa riž ali pa njoke. Njami.
|
|
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 13:00:05
|
|
|
|
constanca
|
Pri nas rabimo curry za riz kazimir. Hitro, enostavno in se lepo zgleda.
|
|
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 13:00:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kupi že narejeno.
|
|
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 13:25:38
|
|
|
|
Ribica **
|
Že narejena curry omaka se bistveno razlikuje od omake, ki jo naredis sam. Zato jaz nikoli npr. zunaj ne jem kaj s curry omako - ker ze pripravljena curry omaka je ponavadi pekoca. Mi najraje jemo smetanovo curry omako - na piscanca/purana (majhni koscki) dam senf (eno zlicko), cesen v prahu, soya souce in curry (potresem, ne merim po zlickah), to premesam in popecem na olju (super je sezamovo, da bolj sladek okus - mi upor. kar navadno), zalijem z vodo in moko, na koncu pa zgostim s smetano. Zraven pa riz. Tasca naredi podobno, samo da da vec curryja, pa pase tudi zraven pireja in spinace
|
|
|
|
RE: CURRY OMAKA- kakšna ideja kako naj pripra... 27.1.2010 14:08:53
|
|
|
|
majuška10
|
uh bejbe ful vam hvala, carice ste... danes ne bom pripravla, ker nimam vseh reči, jutri pa bo zagotovo curry na sporedu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?