|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj vprašanj glede nosečnosti
26.1.2010 10:23:32   
biser
Pozdravljene!

Sicer sem noseča že tretjič, ampak vseeno se mi poraja nekaj vprašanj. Prejšni teden sem imela normalen UZ pregled pri moji gin. Noseča sem 33t in ni bilo opaziti nič posebnega. Otroček je že pravilno obrnjen z glavico navzdol in veselo brca na vse strani. Pojamrala sem, da čutim punčko že čisto v spodnjem delu maternice in mi je gin. rekla da je verjetno to zato, ker imam trebušno steno spuščeno (sej nevem če je to prav) kar je posledica že prej dveh nosečnosti. Zanima me ali to da jo čutim čisto spodaj in da občasno čutim tudi špikanje v maternici, ali to pomeni da se lahko zaradi tega kej prej rodi. Velikrat mi otrdi trebuh (po mnenju gin. ni to nič čudnega) in večkrat se zgodi tudi to, da me boli cel spodnji del trebuha (včasih sploh vstat ne morem iz stola).

Kaj mislite naj naredim paniko ali naj počakam in kar bo bo. Še pa vedno vozim otroke v vrtec in jih sama rihtam (vsak dan naredim 120 km z avtom).

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj vprašanj glede nosečnosti
26.1.2010 10:30:12   
vekybel
Na tvojem mestu bi naredila paniko in bi se šla pokazat v P, malo več pojamraš pa boš videla kaj je.
Raje da si previdna in ukrepaš prej kot da bi se kaj zgodilo pa potem ni noben kriv ampak samo ti.
Tako da ne čakaj predolgo.
Jaz sem tudi enkrat naredila paniko ker nisem čutila otroka in sem šla in ko me je dežurni pregledal je bilo vse uredu, hvala bogu, sam mi je pa rekel da je prav da sem prišla, tako da kr pogumno.
Srečno.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2010 12:17:37   
AnciM
To da ti trebuh otrdiva je popolnoma normalno. Telo trenira za porod. Jaz mojega čutim čisto spodaj že od 28t, pa se moji G tudi ni zdel nič preveč spuščen, kar bi kazalo na prezgodnji porod. Žal se vse širi, vse je že raztegnjeno od prejšnje nosečnosti. Še malo potrpimo, pa bomo pestovale.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2010 12:34:02   
Zala01
Jaz sem imela podobne 'težave' v zadnjem trimesečju, pa je bilo tudi po mnenju G. vse OK. Nosečnost je res čisto normalno potekala do konca, pa sem bila tudi skoz aktivna v službi in doma. Če te pa res skrbi, te pa nič ne stane, da se greš pokazat v P., tako boš vsaj mirna.
Pa lepo nosečnost do konca.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?