Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naročilo avtosedeža preko Pramworlda 26.1.2010 10:30:54
|
|
|
|
honey
|
Če mene vprašaš, imaš to navodila, kako spremljaš svoje naročiilo. Pa 7 dni časa imajo, da ti pošiljko odpošljejo.
|
|
RE: Naročilo avtosedeža preko Pramworlda 26.1.2010 14:04:06
|
|
|
|
zvezdica05
|
Ničesar ne narediš. Čakaš, da ti dostavijo avtosedež. Saj so ti napisali, da bo poslan v torek. Dobila si še svojo ID številko, s katero lahko spremljaš trenutno 'pot' svojega paketa.
|
|
|
|
RE: Naročilo avtosedeža preko Pramworlda 26.1.2010 14:36:22
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Ja, vse razumem. Samo ne vem, ali je to obvezno, da spremljaš paket kje potuje? Ne vem, kje naj to pogledam.
|
|
|
|
RE: Naročilo avtosedeža preko Pramworlda 26.1.2010 20:56:26
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Please allow up to 7 working days for delivery. Please sign for your consignment as ‘unchecked’ and double check with the courier that you are signing for the correct number of parcels. Failure to do so may result in delays if there are shortages or damages with your order. Please quote your order ID in any correspondence. Tole zadnje pomeni, da v vsakem morebitnem dopisu (če bi jim npr. pisala mail,če bi imela kako reklamacijo itn, se pravi ob kakršni koli komunikaciji) navedi ID - številko - svojega naročila. To je ponavadi na naročilnici oz. računu napisano. Nič ti ni treba delat; doma sedi in čakaj voziček.
|
|
RE: Naročilo avtosedeža preko Pramworlda 1.2.2010 13:46:22
|
|
|
|
barni
|
Ni ti treba spremljat. Mi smo samo zato, ker smo sli na pocitnice in nam je bilo pomembno kdaj ga bodo dostavili. Sicer pa pac cakas, da ti ga pripeljejo na dom. Mi smo ga dobili nekako v 7 dneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?