Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za Bejbo - adaptirano mleko Bebe 30.6.2005 11:01:15
|
|
|
|
Bejba
|
Carmen, po moje si malo zamešala ali pa nisem ta prava Bejba :zmeden:. Jaz mojemu sočku dajem Novalac AR proti polivanju, pred tem pa sem mu dajala Aptamil AR. Z mlekom Bebe na žalost nimam nobenih izkušenj. Kar se pa tiče grudic, se pri meni naredijo, če mleko delam z vročo vodo. Tako, da pri nas ponavadi naredimo mleko s hladno oz. mlačno vodo in ga potem, ko je čas za obrok segrejemo v mikrovalovki - pa se izognemo grudicam. LP; Bejba :rozica:
|
|
|
|
za Bejbo - adaptirano mleko Bebe 30.6.2005 11:06:47
|
|
|
|
Carmen
|
Uh, oprosti, sem res zamešala. Ma bom probala dat malo manj praška. Se že cel teden lovim okol teh mlekov, pismo, pa še tamicena se nič ne obnaša tako kot ponavadi. Hvala za odgovor vseeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?