Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:01:15
|
|
|
|
moni30
|
Pomagajo tudi kopeli v jabolčnem kisu. V večjo posodo si nalij čimbolj vročo vodo (koliko lahko vzdržiš) in dodaj par velikih žlic jabolčnega kisa. Pol pa se nekaj časa namakaj. Meni je to g. predlagala. Če vnetje še ni ne vem kako napredovalo potem bo najbrž pomagalo ali pa bo zadeva vsaj znosna. Glede uporabe teh kopeli v nosečnosti pa ne vem kako je, mogoče bi vseeno vsaj tel. kontaktirala g. in povprašala (glede na to da bi naj bila voda vroča-ne vem če kaj vpliva, ker še nisem bila noseča). Če boš že klicala g. pa vprašaj če lahko mogoče uporabiš Borax globule (brez recepta se dobijo-v prvih treh mesecih, bi jih sicer lahko jemala, vendar z dovoljenjem zdravnika). Meni te globule pomagajo. Upam da sem bila kaj v pomoč.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:06:28
|
|
|
|
thunder
|
Pojdi h ginekologu po Canesten. Vsako vnetje je treba zdravit, ker se lahko zadeva sam poslabša. Canesten preverjeno pomaga in ne škodi otročku - bolj mu lahko škodiš če ne zdraviš! ČaU:sloncek:
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:13:34
|
|
|
|
moni30
|
Canesten se dobi tud brez recepta (krema). Men ne pomaga. No mogoče pa tebi bo. Canesten vaginalete pa se dobijo samo na recept se mi zdi, tako da bo potem treba do g. stopit. Jaz sem ti pač takšne predloge zgoraj napisala, za katere ne rabiš h g. hodit. Sama pa moraš precenit, saj sem napisala da glede vnetja v nosečnosti sem pa "bosa".
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:26:45
|
|
|
|
nana 27
|
Canesten svečke in kremo lahko uporabljaš po 12t. Pomagale bi ti lahko tudi svečke natrii tetraboratis, ki jih v lekarni dobiš brez recepta. LCA jogurt ni nujno, da prakticiraš s tamponom. Lahko ga daš tudi na vložek ali pa še bolj preprosto - zviješ WC papir in gor namažeš, ker je vložek poleti neprijeten. WC papir pa lahko menjaš ves čas. Jst ti vroče kopeli ne bi priporočala. Hmm, a niso vročih kopeli včasih uporabljali, če so ženske hotele splaviti? Nekaj sem brala o tem. Vsekakor pomaga umivanje z okisano vodo (jabolčni kis) ali navadno vodo brez mil.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:44:31
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Zdravo! Poleg Canestena je vredu tudi Daktarin - ga je meni dala G na recept, se pa dobi tudi brez. Drugače je bilo pa pri meni poglaviten vzrok že skoraj kroničnega vnetja vložki Always!!! Zdej jih ne uporabljam več, vsak dan se umijem z Laktasidom in vnetja so izginila ! Če se pa slučajno napravlja, da bi se pojavilo se pa sam z daktarinom namažem in je vredu.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 9:59:47
|
|
|
|
pinka1
|
Punce hvala. Jst sem drugače, ko še nisem bila noseča dobivala klimicyn, ampak zdaj pa ne vem kako je, ko sem noseča. Ravno zato sem hotela probat kako bolj naravno varianto. Bom videla.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 10:07:14
|
|
|
|
aka
|
V nosečnosti lahko uporabljaš Daktrin vaginalete in mazilo. Kar se tiče jogurta je meni zdravnica svetovala, da naj raje ne uporabljam tamponov, temveč se samo namažeš.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 11:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Naravno, preizkušeno, priporočeno od ginekologinje: Navaden jogurt, v katerega pomočiš tampon in ga daš v nožnico za pol ure. To ponoviš dvakrat dnevno, tri dni zapored oziroma po potrebi. Finta je v temu, da so že naravno v telesu prisotne iste bakterije kot v jogurtu in te skrbijo za naravno kislost. Glivično vnetje se pojavi, ko se ta naravna kislost poruši. Jogurt jo pomaga vzpostaviti nazaj in dobre bakterije popapcajo slabe glivice. Pa treba se ogibat oprijetih oblek, sintetičnega spodnjega perila in najlonskih hlačnih nogavic.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 13:39:15
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo! Meni so srbečico pregnale svečke Vagisan (ustvarjajo kisel pH, malo bolj sofisticirano kakor jogurt, je pa res, da imaš zjutraj poplavo na hlačkah-nujno vložek!11). Nisem sicer imela vnetja, me je pa koža zelo srbela in sem bila ko kak pavijan :ups: Še en link v pomoč(podoben primer): http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=765 Pia
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 14:32:48
|
|
|
|
urši77
|
Meni je enkrat pomagalo(tudi v nosečnosti) Borax svečke in Canesten mazilo, oboje brez recepta v vsaki lekarni:) Pomagalo takoj, pozdravilo v treh dneh:) Lp
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 14:38:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj G mi je Borax v nosečnosti odsvetoval. Najbolj mi je pomagal Vagisan, ki je v bistvu samo mlečna kislina. Za preprečevanje pa milo z mlečno kislino (Lactacyd, Nivea intimo, pa še kaj bi se našlo) in Multi-Gyn gel.
|
|
|
|
Glivično vnetje - help!!! 30.6.2005 17:26:18
|
|
|
|
Marogica
|
To v zvezi z jogurtom pomaga definitivno, vendar pa meni ne pomaga na zunanjem spolovilu. Tam uporabljam, kot že omenjeno Canesteen. p.s Jaz uporabljam jogurt večkrat na dan (5-6x), drugače mi ne pomaga
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......