Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 19.1.2010 19:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim d apri nas ne -na veliko žalost
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 19.1.2010 19:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
sem danes poslušala po radiu, da stvari ne bodo pospeševali, da slučajno ne bi prihajalo do kakšnih zlorab. na Floridi so v tem času posvojili 6 otrok s Haitija, vendar samo zato ker so že prej imeli sprožene postopke.
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 20.1.2010 19:27:00
|
|
|
|
Ancy
|
Po TV-ju je bilo, da kar se Slovenije tiče ni nobenih omejitev, da pogoje posvojitve postavlja država, ki otroke odda v posvojitev, zaenkrat jih je bilo posvojenih 25, ki pa so bili v bistvu že prej ampak se jih v ZDA do zdaj še ni pripeljalo, pa so malo pohiteli. Rekli pa so da je verjetno na Haitiju trenutno več tisoč sirot... upam da dobijo dober dom z dobrimi starši, kjer koli že....
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 21.1.2010 10:21:31
|
|
|
|
italana
|
ali ima kdo kakšno informacijo, če bo pri nas možna posvojitev Haitijskega otroka,kje bi se sploh dobila kakšna informacija in če je to pri nas sploh možno
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 21.1.2010 11:35:11
|
|
|
|
baguSka
|
zaenkrat dogovori okoli tega se potekajo.... bo pa sigurno to VELIKA novica, ce se bo zares zgodilo, tako da ne bos mogla zgresit! jaz tud cakam novice...
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 23.1.2010 8:48:36
|
|
|
|
alpog
|
Jaz pa dvomim, da bodo kakšne spremembe glede tega. Je vse preveč togo in mislim, da sistem ne bi prenesel tolikšnega udarca.
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 12.2.2010 19:25:46
|
|
|
|
water lily
|
Jaz pa ne razumem zakaj ravno Haiti? Na miljone sirot....ja razumem....ampak tudi v rusiji jih je.... Pa so nam po načinu življenja nekako bolj blizu se mi zdi...
|
|
|
|
RE: posvojitve otrok s Haitija 14.2.2010 13:04:04
|
|
|
|
gabb
|
hzfdrghfdgh
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Jutranja tabletka: izhod v siliKaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?